Bescherm uw intellectuele eigendom

Is de naam van uw bedrijf een begrip in de sector? Heeft u veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van baanbrekende software? Of zorgt die technische innovatie van uw ingenieurs voor een aardige omzetstijging? Bewaar dan de voorsprong die u hebt op de concurrentie door uw intellectuele eigendom te registreren én te beschermen. Een verzekering Intellectuele Eigendom helpt om uw rechten te vrijwaren bij een inbreuk of een geschil.

Niet voorbehouden voor multinationals

Intellectuele eigendomsrechten zoals octrooien, merken, auteursrechten en modellen stellen u in staat om uw positie veilig te stellen en verder te innoveren in een globaliserende wereld.

Veel bedrijfsleiders denken dat het afdwingen van intellectuele eigendomsrechten een dure aangelegenheid is die voorbehouden blijft voor internationale spelers als Coca Cola of Adidas, maar niets is minder waar. Ook als kmo kunt u uw intellectuele eigendom beschermen tegen een haalbare kost.

Een ander bedrijf kan u er bijvoorbeeld van beschuldigen zijn ontwerp of uitvinding nagemaakt te hebben, maar het kan ook gebeuren dat u zelf ontdekt dat een door uw concurrent gebruikte toepassing verdacht veel lijkt op uw eigen uitvinding.

Risico's op Londense of Europese markt

Een polis Intellectuele Eigendom beschermt uw bedrijf als het aansprakelijk wordt geacht voor inbreuken op intellectuele eigendomsrechten van een andere partij, maar dekt ook de kosten die u maakt om zelf een vordering in te stellen tegen een bedrijf dat uw eigendomsrechten heeft geschonden.

Deze risico’s plaatsen wij op de Londense of Europese markt aan de beste voorwaarden.

Wij zijn er voor u.

Hebt u vragen over dit product of wenst u uw risico’s beter in te schatten? Contacteer ons.