Vanbreda Huysmans: flexibele verzekeringsoplossingen voor KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen

Vanbreda Huysmans is een snelgroeiend verzekeringskantoor gelegen in Mechelen. Vanuit ons kantoor op de Veemarkt richten we ons tot zowel bedrijven, zelfstandigen als particulieren. Tal van ondernemers schonken ons hun blijvend vertrouwen en daar zijn we fier op.

Vanbreda Huysmans Verzekeringen

Locatie: Mechelen
Opgericht: 1994
Leiding: Kurt Huysmans
Aantal medewerkers: 14
Specialisaties: verzekeringsoplossingen voor KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen

Openingsuren:
maandag t.e.m. donderdag: 9u-12u en 14u-17u
vrijdag: 9u-12u en 14u-16u

Een volledig gamma flexibele verzekeringsoplossingen

Ons team biedt een volledig gamma flexibele verzekeringsoplossingen die perfect inspelen op uw eigen activiteit en situatie. Uw dossiers worden regelmatig getoetst aan de actuele marktsituatie. Zo houden we uw contracten proactief up to date qua inhoud en premie.

Het is onze uitgesproken ambitie om een jarenlange klantenrelatie met u uit te bouwen waarbij een correcte prijs, stipte service, kennis en een duidelijke communicatie centraal staan.

Lokale verankering met internationale visie

Door samen te werken met Vanbreda Risk & Benefits kunnen we voortaan terugvallen op de technische knowhow van de marktleider uit de sector en kunnen we uw privé- of bedrijfsbelangen nog beter verdedigen. Tegelijkertijd breiden we ons productengamma verder uit en garanderen we nog betere oplossingen voor concrete noden in uw verzekeringsdossier.

Vanbreda Huysmans is lokaal verankerd in Mechelen en is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. We beschikken over een grote inkoopkracht en toegang tot alle spelers op de Belgische verzekeringsmarkt. Internationaal actieve cliënten bieden we in het buitenland oplossingen via EOS RISQ en Lockton Global, de internationale partners van Vanbreda Risk & Benefits.

De nieuwe weg die we met ons team inslaan, geeft u als klant de garantie op een stabiele zakenrelatie waarin continuïteit en persoonlijke dienstverlening centraal staan.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.