Vanbreda Missinne

Vanbreda Missinne is sinds 1954 een gevestigde waarde in het West-Vlaamse makelaarslandschap met kantoren in Kortemark en Nieuwpoort. KMO's, zelfstandigen en particulieren kunnen bij Vanbreda Missinne terecht voor maatwerk in verzekeringen.

Locatie: Kortemark en Nieuwpoort
Opgericht: 1954
Leiding: Joost en Jan Missinne
Aantal medewerkers: 12
Specialisaties: autosport (rallywagens, autopiloten, teamleden)

Waarom kiezen voor Vanbreda Missinne?

Onze verzekeringsexperten maken het verschil door actief mee te denken met hun cliënten. Onze taak houdt niet op bij het samenstellen van een verzekeringspakket op uw maat. Regelmatig organiseren we proactief een update van uw contracten en optimaliseren we samen met u uw verzekeringsplannen. Op die manier garanderen we een stabiele samenwerking waarin continuïteit en persoonlijke dienstverlening centraal staan.

Wij verzekeren uw autosportambities

Vanbreda Missinne is gegroeid uit de Belgische autosport. Wij werken samen met een specialist op de Britse markt om al uw autosportambities waar te maken:

  • BA voor rallywagens
  • alle mogelijke formules casco voor wagens die in competitie rijden (circuit, rally, historics, eenzitters, track days, …)
  • persoonlijke ongevallen van piloten, co-piloten en teamleden
  • verzekeren van oldtimers en luxewagens

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.racingcover.be.

Sterk in immobiliën aan de kust

In 2005 nam Vanbreda Missinne het kantoor Assurop in Nieuwpoort over. Dit verzekeringskantoor biedt naast maatwerk voor kmo’s en particulieren ook oplossingen voor de verzekering van medeëigendom, appartementsgebouwen, en syndici.

Lokale verankering met internationale visie

Door samen te werken met Vanbreda Risk & Benefits kunnen we voortaan terugvallen op de technische knowhow van de marktleider uit de sector en kunnen we uw privé- of bedrijfsbelangen nog beter verdedigen. Tegelijkertijd breiden we ons productengamma verder uit en garanderen we nog betere oplossingen voor concrete noden in uw verzekeringsdossier.

Vanbreda Missinne is lokaal verankerd in West-Vlaanderen en is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. We beschikken over een grote inkoopkracht en toegang tot alle spelers op de Belgische verzekeringsmarkt. Internationaal actieve cliënten bieden we in het buitenland oplossingen via EOS RISQ en Lockton Global, de internationale partners van Vanbreda Risk & Benefits.

De nieuwe weg die we met ons team inslaan, geeft u als klant de garantie op een stabiele zakenrelatie waarin continuïteit en persoonlijke dienstverlening centraal staan.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.