Vanbreda Ausloos: een verzekeringspakket op maat voor ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen

Zelfstandigen, vrije beroepen, KMO’s en grotere bedrijven kunnen bij Vanbreda Ausloos terecht voor maatwerk in verzekeringen.

Vanbreda Ausloos Verzekeringen

Locatie: Leuven
Opgericht: 1959
Leiding: Koen Ausloos
Aantal medewerkers: 20
Specialisaties: verzekeringsadvies voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen

Waarom kiezen voor Vanbreda Ausloos?

Onze verzekeringsexperten maken het verschil door actief mee te denken met hun cliënten. Onze taak houdt niet op bij het samenstellen van een verzekeringspakket op uw maat. Regelmatig organiseren we proactief een update van uw contracten en optimaliseren we samen met u uw verzekeringsplannen. Op die manier garanderen we een stabiele samenwerking waarin continuïteit en persoonlijke dienstverlening centraal staan.

Vanbreda Ausloos is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Vlaams-Brabant. We beschikken over een grote inkoopkracht en toegang tot alle spelers op de Belgische verzekeringsmarkt. Internationaal actieve cliënten bieden we in het buitenland dezelfde service via EOS RISQ en Lockton Global, de internationale partners van Vanbreda Risk & Benefits.

Specialisaties

  • Verzekeringsadvies voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepen: U kunt rekenen op een totaalbenadering, zowel voor uw verzekeringen inzake eigendom en aansprakelijkheid als voor personenverzekeringen (bv. levensverzekeringen en pensioenopbouw).
  • Opstart en beheer van groepsverzekeringen, zowel voor ondernemingen als voor zelfstandigen.
  • Fiscale optimalisatie: Vanbreda Ausloos besteedt bijzondere aandacht aan fiscale optimalisatie. Vraag naar onze zelfontwikkelde techniek om uw pensioenplannen extra rendement te bezorgen, door ze via reconstitutieleningen te koppelen aan de aankoop van vastgoed.

Wij zijn er voor u.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.