Vanbreda Fryns Verzekeringen: unieke verzekeringspartner voor Limburgse ondernemingen

Het onafhankelijke makelaarskantoor Vanbreda Fryns Verzekeringen is dé unieke verzekeringspartner voor de Limburgse ondernemer. Zelfstandigen, KMO’s en grote ondernemingen krijgen gespecialiseerd verzekeringsadvies.

Vanbreda Fryns Verzekeringen

Locatie: Hasselt
Opgericht: 1978
Leiding: Christian Fryns
Aantal medewerkers: 18
Omzet in 2014: 2,36 miljoen euro
Specialisaties: ondernemingsverzekeringen

Waarom kiezen voor Vanbreda Fryns?

Maatwerk vormt één van de belangrijkste meerwaarden van Vanbreda Fryns. Omdat elk bedrijf en elke persoon anders is, mag u rekenen op een unieke benadering van uw specifieke verzekeringsnoden. Dat maatwerk reflecteert zich in onze aanpak: een grondige risicoanalyse moet helpen om zoveel mogelijk risico’s uit te schakelen via preventiemaatregelen en enkel die risico’s te verzekeren die u écht bedreigen.

Cliëntenopvolging is een andere belangrijke pijler. Onze experten zijn elk gespecialiseerd in een specifieke verzekeringstak en staan u daarin bij van polisbeheer tot schadeopvolging. De ervaringen die schadedossiers hen leren, gebruiken ze om uw polissen te optimaliseren. Dankzij onze nauwgezette opvolging kunnen we uw contracten steeds tijdig aanpassen aan marktevoluties.

Vanbreda Fryns Verzekeringen is een Limburgs kantoor in hart en nieren, maar beschikt over een grote aankoopkracht en toegang tot alle spelers die actief zijn op de Belgische verzekeringsmarkt. Internationaal georiënteerde cliënten bedienen wij ook in het buitenland via EOS RISQ en Lockton Global, de internationale partners van Vanbreda Risk & Benefits.

Specialisaties

  • Ondernemingsverzekeringen van A tot Z

Wij zijn er voor u.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.