Dienstverlening Vanbreda Risk & Benefits - maatregelen n.a.v. coronavirus

Gezien de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus, neemt Vanbreda Risk & Benefits een aantal proactieve, voorbereidende maatregelen om onze bedrijfscliënten en particuliere verzekerden een goede en efficiënte dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Dienstverlening Vanbreda Risk & Benefits – maatregelen n.a.v. coronavirus

Bedrijfscliënten

De dienstverlening naar onze bedrijfscliënten verloopt gewoon zoals normaal. Deze kunnen via hun vertrouwde contactpersonen en via de vertrouwde communicatiemethodes bij ons terecht in geval van een schade of bij vragen.

Particuliere verzekerden in medische plannen

Om een goede en efficiënte dienstverlening aan onze particuliere verzekerden in medische plannen te garanderen, heeft Vanbreda Risk & Benefits een aantal proactieve, voorbereidende maatregelen genomen.

Deze maatregelen werken het beste wanneer onze particuliere verzekerden gebruikmaken van onze digitale kanalen. Ondanks ons streven naar maximale continuïteit kan onze telefonische bereikbaarheid wegens uitzonderlijke omstandigheden namelijk beperkt zijn. We houden er verder ook rekening mee dat de postbedeling mogelijk in het gedrang kan komen.

Wij adviseren onze particuliere verzekerden dus om zoveel mogelijk de Vanbreda Health Care app of onze Health Care website www.vanbreda-health.be/nl/ te gebruiken voor de behandeling van medische schadedossiers (zoals aangifte hospitalisatie en ernstige ziekte, indienen medische kosten en andere informatieve vragen).

Aanpassing beleid rond bijeenkomsten

We hebben beslist om vanaf heden het beleid rond organisatie en deelname aan events en meetings met cliënten of partners aan te passen. Wat de meetings betreft, vragen we onze medewerkers om deze te laten doorgaan via Skype. We beschikken hiervoor over de nodige infrastructuur en onze collega’s zijn vertrouwd met deze manier van werken.

We schorten tevens al onze eigen events en bijeenkomsten op in het eerste en tweede kwartaal van dit jaar. Medewerkers zijn geadviseerd niet in te gaan op uitnodigingen van externe partijen.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen ons bedrijf of contacteer ons via de website: www.vanbreda-health.be/nl/contacteer-ons/

Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking.

Vanbreda Risk & Benefits