Helemaal op je gemak met de nieuwe Vanbreda app op zak

Je administratie bijhouden is nooit een leuke zaak en wij weten dat dit bij een medisch plan niet anders is. Daarom hebben we een nieuwe en verbeterde app gelanceerd die uw werknemers toelaat alle administratie van hun polis op één plek te beheren. Met de nieuwe Vanbreda app is het indienen van kosten, het aangeven van opnames en het opvolgen van de terugbetalingen gemakkelijker dan ooit tevoren.

Helemaal op je gemak met de nieuwe Vanbreda app op zak

Wanneer u kiest voor een privé medisch plan in het voordelenpakket van uw werknemers, bent u niet enkel op zoek naar zekerheid dat uw werknemers volledig gedekt zijn. U wilt ook dat, wanneer er zich een medisch probleem voordoet, zij een topservice krijgen die stress wegneemt in plaats van ze te veroorzaken.

Laat uw werknemers verdergaan met hun leven

De Vanbreda app, beschikbaar voor zowel iOS als Android, biedt een waaier aan functies die de medische administratie zo rechtlijnig mogelijk maakt op een comfortabele en geruststellende manier. Om de last op de schouders van uw werknemers te verlichten in moeilijke omstandigheden, willen we ervoor zorgen dat het beheer van de medische administratie – zoals het indienen van medische kosten, het aangeven van hospitalisaties en het opvolgen van terugbetalingen – zo eenvoudig en efficiënt mogelijk is. Een intuïtieve en vlotte ervaring, gecombineerd met een snelle en efficiënte verwerking, is exact wat de nieuwe Vanbreda app levert.

De gegevens van het medisch plan van uw werknemers veilig op één plek

Dankzij de nieuwe en gemakkelijk te navigeren app, is uw werknemer slechts één swipe verwijderd van alle informatie over zijn/haar dekking en die van de gezinsleden die aangesloten zijn op dezelfde polis. Eens ingelogd, zijn alle kaarten -Medi-Link, Assi-Link en AssurPharma- gemakkelijk beschikbaar in de app.

Moeiteloos medische kosten indienen en opvolgen

Gemakkelijker dan dit kan het indienen van medische kosten niet worden – uw werknemers kunnen eenvoudigweg met hun smartphone een foto nemen van de kosten, en ze meteen indienen via de app. Kwaliteitsverhogende parameters verbeteren de leesbaarheid van de afbeeldingen zodat zelfs minder scherpe documenten gemakkelijk verwerkt kunnen worden.

Geef een hospitalisatie aan in twee minuten

Een ziekenhuisopname is zelden een leuke ervaring en een moeizame administratie kan het alleen maar erger maken. Daarom hebben we de procedure om een hospitalisatie te melden zo vlot mogelijk willen maken. Aangezien alle persoonlijke en polisgerelateerde gegevens van alle aangesloten gezinsleden reeds in de app opgeslagen zijn, moet enkel nog nieuwe en relevante informatie aangevuld worden in de aangifte. Werknemers kunnen hun opname in 1-2-3 aangeven. Ze kunnen ook gemakkelijk de status van hun nieuwe opname opvolgen, en zelfs de details van vorige hospitalisaties van elk gezinslid nakijken. Werknemers kunnen een overzicht van hun ingediende kosten raadplegen, alsook de verwerkingsstatus van elke kost nakijken. Wanneer je klikt op een bepaalde kost, krijg je meteen de gedetailleerde afrekening van die kost te zien.

Automatisch verzenden van apothekerskosten dankzij de AssurPharma barcode

De app maakt het ook gemakkelijker voor uw werknemers om apothekerskosten van voorgeschreven medicatie te verzamelen, zowel voor aankopen in verband met een hospitalisatie als voor ambulant kosten. Elk gezinslid heeft een AssurPharma-barcode in de app. De apotheker scant gewoon de juiste code in en de kosten worden automatisch bij ons ingediend.

Een overzichtelijke afrekening

Het hoofdscherm ‘afrekening’ geeft in één oogopslag een financieel overzicht zodat uw werknemers duidelijk zien welk bedrag ze moeten betalen en wat ze terugkrijgen. Door op een bepaalde kost te klikken, krijgt hij/zij alle details van die ene kost te zien. In het geval van een hospitalisatie bijvoorbeeld, krijgt de verzekerde een duidelijke opsplitsing te zien tussen wat er juist gedekt is door de verplichte wettelijke ziekteverzekering, wat er gedekt is door Vanbreda en, indien van toepassing, welke kosten er niet gedekt zijn in het medisch plan.

Veiligheid eerst om te komen tot een goede gemoedsrust

De medische gegevens van uw werknemers en hun gezinsleden verdienen de beste zorg en bescherming. De toegang tot de app is dan ook beschermd door een persoonlijke login en pincode. Alle gegevens – persoonlijke en financiële informatie, details over de verzekeringspolis, aangiftes van opnames en terugbetalingsaanvragen voor alle gezinsleden op de polis – zijn volledig beschermd door strenge privacy- en veiligheidsprotocollen.

Kim Maes

Wij zijn er voor u.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Vanbreda app ook voor uw medewerkers tot extra gemoedsrust en een vlotte administratie zal leiden. Wenst u meer informatie of kunnen we u helpen om het gebruik van de app binnen uw organisatie mee te promoten via de juiste communicatie tools? Contacteer dan uw vaste commerciële contactpersoon bij Vanbreda voor meer info over de Vanbreda app of raadpleeg onze webpagina.