Vanbreda geeft risicoadvies op KMO Connect Days

Op 23 en 24 november stond Vanbreda met een stand op de KMO Connect Days, een groot netwerkcongres in de Antwerpse Lotto Arena. We boden alle bezoekers een gratis audit of een gratis risicoprofiel aan. Onze Deputy Director Jan Van Houtven nodigde Koen Vanlommel, zaakvoerder van IT-bedrijf Netropolix, uit om samen met hem de beurs te bezoeken.

Als drukbezette ondernemer vindt Koen Vanlommel (rechts op de foto) het belangrijk om altijd te kunnen rekenen op de service van Vanbreda. “Ik werk niet met Vanbreda, ik werk met Jan."

“Dit soort activiteiten leent zich perfect om nieuwe mensen te leren kennen, kennis op te doen en geïnspireerd te worden”, vindt Koen Vanlommel. “Ik heb ondertussen al heel wat kilometers op de teller staan en toch ga ik na zo’n event altijd naar huis met nieuwe inzichten. En het is ook gewoon fijn om de dagelijkse beslommeringen even te vergeten.”

“Koen heeft ons al kunnen introduceren bij heel wat interessante prospects”, vertelt Jan Van Houtven. “Voor ons is het belangrijk om als grootste Belgische verzekeringsmakelaar op dit soort van evenementen aanwezig te zijn. Onze stand lokt alvast veel volk. We bieden bezoekers een gratis audit of risicoanalyse aan en bovendien maken ze kans om een iPad te winnen.”

Eerste verzekering bij Vanbreda

Koen Vanlommel is al zeker 15 jaar klant bij Vanbreda Risk & Benefits. “De eerste verzekering die ik afsloot, was bij Vanbreda”, lacht hij. “Ik was al een zeer tevreden klant van de Bank Van Breda en ik heb Jan leren kennen op het kantoor van de bank in Mol.”

“Toen organiseerden we nog samen met de bank netwerkevents”, vertelt Jan Van Houtven. “Ondertussen is Koen totaalklant geworden en zijn alle bedrijven waar hij bij betrokken is ook verzekerd door Vanbreda.”

Werken met Jan

Koen Vanlommel is niet alleen zaakvoerder van de Netropolix-groep, maar participeert ook in andere bedrijven. Via hem zijn DMG Group, Before The Hype, e.a. klant van Vanbreda geworden.

Als drukbezette ondernemer vindt hij het belangrijk om altijd te kunnen rekenen op de service van Vanbreda. “Ik werk niet met Vanbreda, ik werk met Jan”, zegt hij resoluut. “We hebben niet veel woorden nodig om zaken af te spreken en bovendien werkt zijn team heel gestructureerd. Dat heb ik nodig.”

Als IT’er heeft Koen een uitgesproken visie op hoe de verzekeringsmarkt aan het ontwikkelen is. “Ik denk dat we aan het evolueren zijn naar een markt waarbij de menselijke interactie zal afnemen. De ondernemer zal echter altijd een leek in verzekeringen blijven, dus duiding blijft cruciaal. De toegevoegde waarde van een makelaar als Vanbreda zal volgens mij daarom vooral in het deskundig advies zitten.”

Ook interesse in gratis audit of risicoprofiel?

Hebt u net zoals de bezoekers van de KMO Connect Days interesse in een gratis audit of een gratis risicoprofiel? Of hebt u, net zoals Koen Vanlommel, zin om samen met ons een evenement te bezoeken? Laat dan hier uw gegevens achter.