Vanbreda neemt specialist in pensioenfondsen over

Vanbreda Risk & Benefits heeft InfAct-JMT in Leuven overgenomen. InfAct-JMT is gespecialiseerd in het administratieve en actuariële beheer van pensioenfondsen. Daarnaast beheren ze een verzekeringsportefeuille van pensioen- en gewaarborgd inkomen-plannen. “Met deze overname wil Vanbreda haar marktleiderschap in pensioenplannen voor bedrijven verder versterken”, zegt Marc Van kerckhoven, Director Employee Benefits bij Vanbreda.

Vanbreda neemt specialist in pensioenfondsen over

Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda: “InfAct-JMT is gespecialiseerd in consultancy met betrekking tot pensioenfondsen. Wij willen in deze belangrijke niche sterker en groter worden. Daarom is dit voor ons een belangrijke strategische overname.”

Director Employee Benefits bij Vanbreda, Marc Van kerckhoven: “Met een 200-tal medewerkers actief in pensioenopbouw, gewaarborgd inkomen en hospitalisatieverzekeringen en een omzet van 30 miljoen euro is Vanbreda Risk & Benefits de marktleider in Employee Benefits. Met de overname van InfAct-JMT, dat zowel qua expertise als qua portefeuille een autoriteit is op het vlak van pensioenfondsen, willen we nu ook een leidende rol in de pensioenfondsmarkt spelen.”

Het partnership met InfAct-JMT zet Vanbreda Risk & Benefits nog meer op de kaart als expert in pensioenplannen voor bedrijven. Van kerckhoven: “Dit vertaalt zich in een nog beter aanbod voor onze cliënten, die vanaf nu een bredere waaier aan mogelijkheden hebben om de beste pensioenoplossing uit te kiezen.”

Over Infact

InfAct-JMT, opgericht in 1987, wordt geleid door Thierry Bauwelinckx. Het Leuvense bedrijf stelt vandaag 7 mensen tewerk en heeft een jaaromzet van 2 miljoen euro. InfAct-JMT zet haar activiteiten in Leuven vanaf heden verder onder de nieuwe naam ‘Vanbreda Infact’.

Wij zijn er voor u.

Bent u geïnteresseerd in een pensioenoplossing op maat van uw bedrijf? Contacteer ons via e-mail: ebservices@vanbreda.be.