Uniglobe Robins Travel wordt klant op KMO Connect Days

Op 23 en 24 november stond Vanbreda met een stand op de KMO Connect Days, een groot netwerkcongres in de Antwerpse Lotto Arena. Robert Vanderwallen, zaakvoerder van Uniglobe Robins Travel, bezocht onze stand en was meteen overtuigd. “Veel kennissen hadden mij verteld dat Vanbreda de beste op de markt is en dat wilde ik zelf ook wel eens ervaren”, lacht hij.

Uniglobe Robins Travel wordt klant op KMO Connect Days

Onze account manager Jonas Mannaerts sprak Robert aan en kon hem vrij snel overtuigen van onze service op maat. “De bezoekers van KMO Connect Days kregen een gratis audit bij ons en maakten bovendien kans op een iPad Pro. Uniglobe Robins Travel was één van de gelukkigen.”

Zakenreizen à la carte

Al sinds 1994 is Uniglobe Robins Travel gespecialiseerd in zakenreizen. “Ondertussen is ons gamma uitgebreid met incentives voor bedrijven, booking services voor internationale treinreizen en luxe à la carte vakantiereizen die we verkopen via andere reiskantoren”, vertelt Robert Vanderwallen.

Om een kwaliteitsvolle service te garanderen kan hij rekenen op zijn dochters Eva en Kim en een team van 37 medewerkers. Die zijn nu allemaal verzekerd via Vanbreda Risk & Benefits. “Na de audit van de bestaande verzekeringsportefeuille hebben we een risicoanalyse gemaakt en een totaaloplossing voor de klant uitgewerkt. Elk risico is afgedekt tegen de beste voorwaarden en met scherpe premievoeten. De klant kon zelfs tot 40% besparen!”, vertelt account manager Jonas Mannaerts.

Hebt u net zoals de bezoekers van de KMO Connect Days interesse in een gratis audit of een gratis risicoprofiel? Laat het ons weten.

Wij zijn er voor u.