Vanbreda Ausloos verhuist naar Leuven

Leuven, 20 december 2018 – Vanbreda Ausloos, de Leuvense afdeling van verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits in Vlaams-Brabant, verhuist naar een gloednieuw kantoorgebouw. “In deze moderne setting kunnen wij onze klanten nog beter adviseren en verder helpen”, zegt gedelegeerd bestuurder Koen Ausloos.

Vanbreda Ausloos verhuist naar Leuven

Twintig jaar lang opereerde Vanbreda Ausloos – de voormalige Groep Ausloos – vanuit Herent. In de vorige magazijnen van Auto Parts Rosvelds bouwde zaakvoerder Koen Ausloos een verzekeringskantoor uit dat vandaag ruim 4.000 klanten telt.

De sterke groei die Vanbreda Ausloos met z’n 18 medewerkers de voorbije jaren heeft gerealiseerd, dwong het kantoor ertoe om nieuwe oorden op te zoeken. In de Justus Lipsiusstraat in Leuven vond Koen Ausloos de ideale uitvalsbasis om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen.

“Ons nieuwe kantoor is een stuk ruimer en meer hedendaags opgevat”, zegt Ausloos. “Op die manier kunnen wij inspelen op de noden van vandaag en onze klanten op de meest moderne manier laten genieten van onze dienstverlening. We beschikken bovendien over een ruime ondergrondse parking zodat onze klanten hun wagen vlot kunnen parkeren.”

Medewerkers met de trein

Maar niet alleen de klanten worden op hun wenken bediend in het nieuwe kantoor van Vanbreda Ausloos. Ook de medewerkers beschikken over moderne werkplekken én ze kunnen voortaan ook met de trein komen.

“Om getalenteerde jonge medewerkers aan te trekken, is de nabijheid van het openbaar vervoer een grote troef”, zegt Koen Ausloos. “Ons kantoor bevindt zich op een boogscheut van het station van Leuven.”

Het nieuwe kantoor van Vanbreda Ausloos bevindt zich in Justus Lipsiusstraat 46C in Leuven en is sinds 17 december 2018 geopend.

Foto’s: Alain Trappeniers

Interview of meer informatie?

Indien u nog vragen hebt over dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met:

Koen Ausloos
Gedelegeerd Bestuurder Vanbreda Ausloos
+32 475 44 12 28
koen.ausloos@vanbreda.be

Isabelle Hoes
Marketing and Communication Vanbreda Risk & Benefits
+32 487 57 50 42
isabelle.hoes@vanbreda.be