Vanbreda Geerts verhuist naar nieuw kantoor

Vanbreda Geerts, ons zusterkantoor in Rijkevorsel, is eind november verhuisd naar een gloednieuw kantoorgebouw. Filip Geerts en zijn 13 personeelsleden beschikken in hun nieuwe vestiging onder meer over een seminarieruimte waarin infosessies en opleidingen zullen worden gegeven.

Vanbreda Geerts verhuist naar nieuw kantoor

De zaak van Filip Geerts beleeft drukke tijden. Van 6 medewerkers in 2010 is de verzekeringsmakelaar gegroeid naar 13 medewerkers in 2016. Deze sterke groei heeft tot gevolg dat Vanbreda Geerts uit zijn kantoorgebouw is gegroeid. Voor de zaakvoerder zat er niets anders op dan uit te kijken naar een nieuw pand.

“Dat hebben we gevonden op de Looiweg 1, in het centrum van Rijkevorsel”, zegt Filip Geerts. “Het gebouw is een stuk groter, waardoor onze medewerkers meer ruimte hebben. We beschikken in ons nieuw kantoor ook over een seminariezaal waarin we af en toe infosessies en opleidingen voor onze klanten zullen organiseren over actuele onderwerpen.”

Filip Geerts liet in zijn nieuwe gebouw ook twee aparte ontvangstruimtes optrekken. “We merken dat onze klanten veel meer dan vroeger op zoek zijn naar advies op maat. Door in ons nieuw kantoor specifieke ruimtes in te richten voor consultancy, willen we nog beter op deze vraag kunnen inspelen.”

Fusie met Vanbreda Risk & Benefits

Begin 2016 besliste Geerts om samen te gaan met Vanbreda Risk & Benefits. Een keuze die hij zich niet beklaagt. “Door deze samenwerking beschikken we over nog meer kennis en kunnen we een nog bredere waaier aan producten en diensten aanbieden. Omdat we nu deel uitmaken van de belangrijkste Belgische verzekeringsmakelaar, hebben we ook meer slagkracht bij de verzekeringsmaatschappijen. Dat resulteert zich in interessantere voorwaarden voor onze klanten.”

Vanbreda Geerts biedt verzekeringsoplossingen aan voor zowel bedrijven als particulieren. De nadruk ligt daarbij op maatwerk en persoonlijke aanpak.

Wij zijn er voor u.