Vanbreda opnieuw uitgeroepen tot een Best Managed Company

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte Private opnieuw verkozen tot een Best Managed Company 2019. Ook vorig jaar sleepten we dit kwaliteitslabel al in de wacht. Onze duurzame groeistrategie gekoppeld aan sterke investeringen in innovatie en digitalisering wisten de jury erg te bekoren.

Vanbreda opnieuw uitgeroepen tot een Best Managed Company

De jury van de Best Managed Company bekroont de meest succesvolle Belgische private bedrijven. Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private: “Het is een kwaliteitslabel dat verbinding creëert tussen privaat verankerde ondernemingen die excellentie uitstralen. Het is een bewijs dat ondernemingen inspanningen doen om buiten de bedrijfsmuren te kijken, nieuwsgierig en hunkerend naar frisse ideeën, sterke strategieën, broodnodige inspiratie.”

Tijdens het slotgala van afgelopen vrijdag kregen naast Vanbreda ook verschillende andere bedrijven het kwaliteitslabel opgespeld. Hierbij onder meer Soudal, Golazo en EXKi.

CEO Pedro Matthynssens: “Deze prestigieuze nominatie, die onder meer voortvloeit uit onze sterke financiële resultaten en onze grote innovatiekracht, is een mooie opsteker voor al onze collega’s, ons management en onze organisatie in zijn geheel.”

Interview of meer informatie?

Isabelle Hoes
Marketing and Communication Vanbreda Risk & Benefits