Vanbreda verkozen tot Best Managed Company 2018

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte Private en Econopolis verkozen tot een Best Managed Company 2018. De duurzame groeistrategie van de Antwerpse verzekeringsmakelaar gekoppeld aan sterke investeringen in innovatie en digitalisering wisten de jury erg te bekoren.

Vanbreda verkozen tot Best Managed Company 2018

De jury van de Best Managed Company 2018 bekroont de meest succesvolle Belgische private bedrijven. Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private: “We gaan op zoek naar bedrijven met een sterk financieel resultaat dat voortvloeit uit een heldere strategie, sterke competenties en een grote betrokkenheid van alle medewerkers.”

Tijdens het slotgala werd Vanbreda samen met 6 andere bedrijven uitgeroepen tot een Best Managed Company 2018. Deze bedrijven starten nu samen met Deloitte Private en Econopolis een traject waarin leren van elkaar en kruisbestuiving centraal staan.

Duurzame groei gekoppeld aan innovatie

Het was Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda Risk & Benefits, die vrijdagavond de prestigieuze award in ontvangst nam. Hij is bijzonder tevreden met de erkenning. “Dit is in de eerste plaats een prachtige pluim op de hoed van al onze Belgische medewerkers die zich al jarenlang en elke dag opnieuw inzetten voor onze organisatie.”
Volgens Matthynssens zijn er twee grote redenen waarom de jury Vanbreda Risk & Benefits tot een Best Managed Company heeft verkozen. “Enerzijds is er onze groeistrategie. Wij koppelen autonome groei aan gerichte overnames, en dat maakt dat we al tien jaar onafgebroken omzet- en winstgroei kunnen voorleggen. Maar daarnaast merkte ik dat de jury erg gecharmeerd was door onze sterke investeringen in innovatie en digitalisering. Dat is blijkbaar iets wat niet meteen geassocieerd wordt met de eerder ‘conservatieve’ verzekeringsindustrie. En hiermee maakten wij duidelijk het verschil.”