Vanbreda wint Xylos Inspire Award 2018

Met ons online leerplatform Vanbreda Academy heeft Vanbreda Risk & Benefits de Xylos Inspire Award 2018 gewonnen. Daarnaast brengen we u graag op de hoogte over enkele andere digitale projecten waarmee Vanbreda vandaag pioniert.

Vanbreda wint Xylos Inspire Award 2018

We leven in digitale tijden. Onze cliënten en partners hebben steeds hogere verwachtingen op het vlak van online dienstverlening. Dus moeten we onze medewerkers, die dé bouwstenen zijn van Vanbreda Risk & Benefits, de juiste handvaten geven om zich verder te ontwikkelen tot Smart Digitals.

Dat is waarom we dit jaar de Vanbreda Academy in het leven hebben geroepen. HR Director Els Van Hoeck: “Dit is een innovatief e-learningplatform dat is opgebouwd rond thema’s, programma’s en online toepassingen waarmee onze medewerkers én klanten dagelijks te maken hebben. We evolueren naar een digitale wereld en maken er een prioriteit van om onze medewerkers hierin te begeleiden.”

Dat we met de Vanbreda Academy de Xylos Inspire Award 2018 hebben gewonnen, stemt ons erg tevreden. “We zien het als een mooie erkenning voor ons digitaal leerplatform én voor ons als bedrijf in het algemeen.”

Via deze link kunt u meer informatie vinden over de nominatie en het platform.

Andere digitale innovaties

Een andere digitale innovatie waarmee Vanbreda pioniert, is MyVanbreda. Dit is een volledig digitaal verzekeringsplatform dat we ter beschikking stellen aan al onze bedrijfscliënten.

Bart Casteleyn, Business Manager MyVanbreda: “Via dit platform kunnen de medewerkers van onze cliënten aan zeer voordelige tarieven en volledig online hun privéverzekeringen afsluiten. We bieden onze cliënten zo een extra benefit aan die zij gratis ter beschikking kunnen stellen aan hun personeel.” Meer informatie over MyVanbreda vindt u op www.myvanbreda.be of via bart.casteleyn@vanbreda.be.

Sinds 1 oktober wordt ook de Vanbreda HealthCare App voor onze Health Care klanten uitgerold. “Deze digitale tool vereenvoudigt de medische administratie van onze Health Care verzekerden, die via hun werkgever zijn aangesloten op een verzekering voor medische kosten”, zegt Kris Heyman, Director Health Care. “Via de App kan een verzekerde heel eenvoudig medische kosten indienen en een hospitalisatie aangeven, en dit aan de hand van gepersonaliseerde profielen voor zichzelf en zijn gezinsleden.”

Meer informatie over de Vanbreda HealthCare app vindt u via deze link.

Heringerichte kantoorruimte

Bij al deze digitale innovaties hoort ook een gepaste en inspirerende werkomgeving. Daarom hebben we onze kantoorruimte dit jaar in een volledig nieuw kleedje gestoken.

“We hebben gekozen voor het concept van flexplekken”, zegt projectleider Marc Kegelaers. “Al onze medewerkers werken vanaf eind 2018 in een frisse en moderne werkomgeving. Doordat we onze eigen kantoor- en kastruimte hebben geoptimaliseerd, kunnen we een deel van ons gebouw ook ter beschikking stellen van geïnteresseerde bedrijven.”

Hebt u interesse om kantoorruimte te huren in de Vanbreda Building? Neem dan contact op met tom.aerts@vanbredaservices.be.