VanbredaConnect: zes redenen om uw verzekeringen online te beheren

Van een maaltijd bestellen tot business cards ontwerpen: vandaag doen we alles online. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want in een drukbezet leven is tijd ons kostbaarste bezit. Daarom hebben wij, als digitale pionier, voor u een online tool ontwikkeld. Staat u in voor het beheren van meerdere professionele verzekeringen? Dan kan u hiermee heel wat tijd besparen.

VanbredaConnect: zes redenen om uw verzekeringen online te beheren

Altijd controle over uw verzekeringsdossiers met VanbredaConnect

VanbredaConnect is het nieuwe verzekeringsplatform van Vanbreda Risk & Benefits. Hiermee beheert u uw dossiers en aangiftes online, waar u ook bent. Eenvoudig, veilig en gratis. Ontdek hoe deze tool ook úw leven gemakkelijker kan maken.

1.    Administratie? Die doen wij voor u.

U hoeft zelf geen overzicht bij te houden van uw verschillende dossiers en schadegevallen. Vaarwel kaften, tabellen, polissen en verslagen. U vindt alle info terug op één plaats.

2.    Niet gebonden aan openingsuren of locatie.

Een ongeval of schade melden? Dat doet u liefst zo snel mogelijk, zonder rekening te moeten houden met openingsuren. En u wilt altijd uw dossiers kunnen raadplegen, of u nu thuis bent of op kantoor. Met VanbredaConnect beheert u alles online – waar en wanneer het u past.

3.    Sneller en veiliger documenten uitwisselen.

Nieuwe documenten indienen? Die laadt u snel op in een sterk beveiligde omgeving. De vertrouwelijkheid van uw gegevens is gegarandeerd, en ook grote bestanden kunt u met gemak uploaden.

4.    Nooit zitten wachten op nieuws.

Schadedossiers opvolgen doet u voortaan in een oogopslag. VanbredaConnect toont de voortgang in realtime op een handige tijdlijn. Zo beschikt u altijd over de meest recente informatie.

5.    Mobile first.

Onderweg aan het werk? Raadpleeg VanbredaConnect op al uw mobiele toestellen.

6.    De juiste contactgegevens, altijd bij de hand.

Toch nog een vraag of bezorgdheid? U vindt steeds de contactgegevens van de juiste Vanbreda-expert in uw online platform.

Wij zijn er voor u.

Benieuwd hoe gemakkelijk het beheer van uw verzekeringen en schadedossiers kan zijn? Lees alles over VanbredaConnect op de website, vraag uw gratis toegang aan via vanbredaconnect@vanbreda.be of neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.