Medi-Link Proximus

Voortaan hoeft u bij een hospitalisatie niet meer wakker te liggen van voorschotten of ziekenhuisrekeningen, zelfs niet wanneer u kiest voor een éénpersoonskamer. Met Medi-Link betalen wij immers rechtstreeks het volledige bedrag van uw factuur aan het ziekenhuis! U betaalt ons achteraf de eventuele vrijstellingen en de kosten die niet binnen de waarborg vallen terug.

Vanbreda HealthCare app gegevens bij de hand hospitalisatie

Medi-Link is wat men noemt een derdebetalersregeling bij hospitalisatie. Indien u wordt opgenomen in het ziekenhuis voor een hospitalisatie of voor een verblijf in het dagziekenhuis, voorziet Medi-Link in de rechtstreekse betaling aan het ziekenhuis van alle gefactureerde kosten naar aanleiding van een opname die onder de waarborg van het medisch plan valt. U dient dankzij Medi-Link tevens geen voorschot meer te betalen bij opname. Achteraf betaalt u ons alleen de vrijstelling en de kosten die niet binnen de waarborg van het medisch plan vallen terug.

Zowel voor u als voor het ziekenhuis is dit een zeer efficiënt en voordelig systeem. U moet geen voorschot betalen bij opname in het ziekenhuis noch moet u de ziekenhuisfactuur met uw eigen middelen voorschieten. Het ziekenhuis heeft de garantie van een snelle en zekere betaling door de verzekeraar.

logo_proximus

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.