Reisbijstand

Uw werknemer verliest zijn bagage op zakenreis. Uw internationaal team moet geëvacueerd worden uit Zuid-Afrika. Na een storm zit een directielid met zijn familie vast op Hawaï. Dan hebt u veel meer nodig dan een eenvoudige ongevallendekking in uw reisbijstand.

Bescherm uw mobiele werknemers op reis

Een reisbijstandsverzekering sluit u af voor iedereen die professioneel reist in opdracht van uw bedrijf. U kunt de dekking uitbreiden voor meereizende familieleden (partner en kinderen) of privéreizen.

Een degelijke polis biedt niet enkel bijstand en ondersteuning ter plaatse, maar bijstandverleners adviseren u als werkgever/werknemer ook vooraf op medisch vlak en over de politiek-economische situatie in het land van bestemming.

Garandeer de veiligheid van uw personeel

U wilt dat uw mobiele werknemers veilig op hun bestemming geraken, maar ook ter plekke hun werk zonder zorgen kunnen uitvoeren. Om dit te monitoren, bieden veel verzekeraars extra tools aan: 24/7 toegang tot gespecialiseerde call centers voor updates over een specifiek land of een bepaalde regio, tracking of monitoring van reizigers, toegang tot online landendossiers, enz.

Als uw onderneming ook buitenlandse vestigingen heeft, kunt u kiezen voor een internationaal programma reisbijstand.

Waarvoor bent u verzekerd in het buitenland?

Medische kosten en de kapitalen bij overlijden en blijvende invaliditeit zijn de belangrijkste waarborgen. U kunt de polis uitbreiden met een dekking voor bagage, annulatie, reisonderbreking of reisvertraging, rechtsbijstand, burgerlijke aansprakelijkheid, bijstand aan voertuigen, politieke evacuatie, kaping, gijzeling en kidnapping.

De premie is afhankelijk van de gewenste waarborgen en het reispatroon (het aantal reizigers, reisdagen en de bestemmingen).

Wij zijn er voor u.