Autoverzekering

Wanneer u veel met de wagen op de baan bent, is een goede autoverzekering onmisbaar.

Burgerlijke aansprakelijkheid

Deze wettelijk verplichte verzekering vergoedt de lichamelijke en materiële schade die u veroorzaakt aan derden en ook aan zwakke weggebruikers, zoals voetgangers en fietsers.

Beperkte omnium

Verzekert uw eigen voertuig tegen de risico’s brand, diefstal, glasbreuk, schade door natuurkrachten en aanrijding met wild. Er is geen vrijstelling van toepassing.

Volledige omnium

Waarborgt naast de risico’s uit de waarborg “Beperkte Omnium” ook de schade aan uw eigen voertuig, ook als u zelf in fout bent. In vele gevallen is er ook bij de schade aan het eigen voertuig geen vrijstelling van toepassing. Wanneer dit toch het geval is, behoort die tot de laagste op de verzekeringsmarkt.

Rechtsbijstand

Deze facultatieve waarborg wordt verzekerd door een onafhankelijke maatschappij die u juridische bijstand verschaft.

Ongevallenverzekering bestuurder

Deze verzekering dekt de lichamelijke letsels opgelopen door de bestuurder bij een verkeersongeval en kan facultatief onderschreven worden volgens uw eigen behoeften.

Bijstand

De bijstandsverzekering:

  • garandeert bijstand vanaf uw woning;
  • geeft recht op een vervangwagen bij panne.

Wij zijn er voor u.

Vul online onze offerteaanvraag auto in, stuur ze ingevuld terug en wij bezorgen u een voorstel op maat.

Wenst u meer informatie, contacteer ons via het nummer 02 230 16 60 of mail naar eurinsurances@vanbreda.be. U bent tussen 8u30 en 17u ook welkom in ons kantoor in Brussel. Wij helpen u graag persoonlijk verder.