KMO's

Als bedrijfsleider van een KMO hebt u veel aan uw hoofd: uw onderneming in rechte banen leiden, uw medewerkers aansturen en de contacten met uw cliënten of leveranciers onderhouden. Verzekeringen komen dan niet op de eerste plaats. Onderneem gerust en laat ons uw risico’s beheren.

Wij specialiseren ons in uw bedrijfsactiviteit

Elke KMO heeft zijn eigen risico’s. Om uw business te verstaan is het van groot belang dat zowel uw account manager als uw cliënt- en schadebeheerder bij Vanbreda uw bedrijf zeer goed kennen. Een grote brandschade in een opslagplaats vraagt nu eenmaal een andere aanpak dan een terugroepactie bij een voedingsbedrijf.

Onze collega’s specialiseren zich niet enkel per verzekeringstak (Liability, Car & Fleet en Property), maar focussen ook op specifieke bedrijfsactiviteiten (o.a. transport, fleet, voeding, bouw en property). Zo kunnen zij u gericht adviseren voor uw verzekeringsdossiers.

Elk schadegeval is anders

U  wilt elk schadegeval zo snel mogelijk opgelost zien. Daarom pakken we elke schade anders aan. Schades die frequent voorkomen, lijsten we voor u op in overzichtelijke statistieken. Zo weet u meteen waar u als Risk Manager op moet focussen en welke preventieacties u kunt uitwerken. Samen stellen we de schadeprocedures op en u kiest hoe u de rapportering wilt ontvangen.

Onze schaderegelaars gaan prat op hun persoonlijke begeleiding: ze treden op de voorgrond en gaan dikwijls mee op inventarisbezoek.

Bewaar zelf het overzicht

U bewaart graag het overzicht. Dankzij VanbredaConnect vindt u al uw polissen op één plaats, kunt u uw schades online aangeven en krijgt u een actueel beeld van de schadegevallen die Vanbreda Risk & Benefits voor u beheert. Ook kunt u uw statistieken verfijnen met specifieke parameters of rapportcodes (bv. bedrijfsentiteiten, soort schade, plaats/kostencentrum, dag van de week, shift…).

Inkoopkracht resulteert in scherpe premies

Iedere dag opnieuw kiezen bedrijven voor Vanbreda. Door onze grote inkoopkracht bij de verzekeraars, onze doorgedreven kennis en onze onafhankelijke onderhandelingspositie kunt u rekenen op scherpe premies en uitgebreide waarborgen.

Uw pakket extralegale voordelen maakt het verschil

Uw bedrijf wil zich onderscheiden op de markt om zo de beste werkkrachten aan te trekken. Dat kan door ze een pensioenplan of een hospitalisatieverzekering aan te bieden. Net als een bedrijfswagen of maaltijdcheques zijn die Employee Benefits een extralegaal voordeel. Maak een afspraak met onze specialisten. Zij werken graag een Employee Benefits-pakket voor u uit.

Wij zijn er voor u.

Pascal Joosten
Director Risk and Broker Services