Grote ondernemingen en multinationals

Bent u verantwoordelijk voor het risico- & verzekeringsbeheer van een groot bedrijf? Heeft uw onderneming vestigingen in het buitenland?

Het is niet evident om alle risico’s van uw onderneming te overzien, correct te beoordelen en af te dekken. Onze specialisten helpen u graag bij het opsporen en inschatten van de risico’s binnen uw bedrijf.

tandwielen

Becijfer, verminder en financieer uw risico’s

Risicoanalyse

Onze specialisten identificeren en analyseren uw risico’s op vlak van patrimonium, personen, aansprakelijkheid en inkomensverliezen. Via audits en contract screening zoeken ze voor u de meest geschikte combinatie van risicovermindering en risicofinanciering. Op regelmatige basis evalueren we samen met u de gekozen strategie zodat we snel kunnen bijsturen.

Schema

We delen onze kennis graag met u en uw collega’s tijdens onze interne vormingsprogramma’s, seminaries en rondetafelgesprekken.

Internationale begeleiding

Voor uw buitenlandse vestigingen kunt u vertrouwen op een aangepast internationaal programma. Via ons internationaal partnership Lockton Global krijgt u een hoogstaande dienstverlening op basis van een sterke lokale service en knowhow in alle risico- en verzekeringsdomeinen.

Consultancy

Onze consultancyafdeling begeleidt u bij fusies en overnames in binnen- en buitenland. Dit team is gespecialiseerd in de uitvoering van insurance due diligence en de plaatsing van transactionele risico’s op de verzekeringsmarkt.

Outsourcing van uw Risk Management behoort ook tot de mogelijkheden. We kunnen zelfs inspringen als (tijdelijke) Risk Manager.

Elk schadegeval is anders

Elk schadegeval moet zo snel mogelijk opgelost worden. Samen stellen we de gepaste schadeprocedures op om schades op efficiënte wijze voor u te regelen. We zorgen voor overzichtelijke statistieken en rapporten; zo weet u meteen waar u als Risk & Insurance Manager op moet focussen en welke preventieacties u kunt uitwerken. Onze schade-regelaars garanderen een persoonlijke begeleiding: ze treden op de voorgrond en begeleiden vaak expertises en meetings met verzekeraars.

Online

Dankzij VanbredaConnect bewaart u al uw polissen op één plaats, kunt u uw schades online aangeven en krijgt u een actueel beeld van de schadegevallen die Vanbreda Risk & Benefits voor u beheert. Ook kunt u uw statistieken verfijnen met specifieke parameters (bv. bedrijfsentiteiten, periodiciteit etc.).

Uw pakket extralegale voordelen maakt het verschil

Uw bedrijf wil zich onderscheiden op de markt om zo de beste werkkrachten aan te trekken. Hebt u al gedacht aan een groepsverzekering als extralegaal voordeel? Maak een afspraak met onze specialisten. Zij werken graag een Employee Benefits-pakket voor u uit.

Wij zijn er voor u.

Wim Lanclus
Director Risk Services