“Het belang van de makelaar komt op de tweede plaats”

Stefaan Boom

Head of Pensions and Insured Benefits BNP Paribas Fortis

“In eerste instantie heeft Vanbreda ons geholpen met enkele offerteverzoeken. Dit zowel op vlak van arbeidsongevallen als voor een consolidatie van een oude pensioenrente-portefeuille”, vertelt Stefaan Boom van grootbank BNP Paribas Fortis. “We zochten ook naar een oplossing voor de overname van een historisch plan van tegemoetkomingen in medische kosten. Er werd al vlug een reglement op maat opgesteld en een goed functionerende dienstenniveauovereenkomst.”

Na twee jaar kijkt BNP Paribas Fortis terug op een succesvolle migratie. “Maar ook bij opleidingen en interne of externe surveys  vertrouwen we op jullie expertise.”

Die expertise, maar ook het professionalisme en de marktkennis vindt Stefaan Boom de grootste troeven van Vanbreda. “De gedrevenheid van jullie medewerkers is echt opvallend. In concrete dossiers voel je al snel dat ze op een heel objectieve en onafhankelijke manier mee op zoek gaan naar de oplossingen die het best passen bij ons bedrijf. Op elk ogenblik is er een sfeer van vertrouwen en komt het belang van de makelaar op de tweede plaats.”

Vanbreda gaat volgens Stefaan Boom steeds voor de allerbeste oplossing. “In bepaalde gevoelige dossiers moesten we zelfs even op de rem gaan staan om geen historische relaties met verzekeraars schade toe te brengen. Maar constant overleg zorgde telkens voor het juiste evenwicht tussen de beste prijs/kwaliteit-verhouding  en een goede vertrouwensrelatie met onze verzekeraars.”

Wie vragen heeft over een Employee Benefits Plan, kan volgens Stefaan Boom zeker bij Vanbreda terecht. “Vanbreda is perfect in staat om bijvoorbeeld het beheer op zich te nemen van historische benefit regelingen in hospitalisatie of in arbeidsongeschiktheids-vergoedingen. Je voelt de rijke ervaring op dit vlak, gebaseerd op heel wat projecten voor andere grote ondernemingen.”

www.bnpparibasfortis.be