“Multidimensioneel ondernemen vraagt om duurzame verzekeringsoplossingen”

Fried Vancraen

CEO Materialise

Al 25 jaar ontwikkelt Materialise innovatieve toepassingen voor de medische en industriële sector. Vandaag is het Leuvense technologiebedrijf met ruim 900 werknemers en een omzet van 63 miljoen euro uitgegroeid tot de marktleider in 3D-printing.

In de medische sector staat de reputatie van Materialise als een huis. Zo kwam het bedrijf in het nieuws door het ondersteunen van de chirurgen die de eerste Belgische gezichtstransplantatie uitvoerden. Materialise voorzag 3D-chirurgische planning en patiëntspecifieke instrumentatie voor de operatie.

“Ik run mijn bedrijf niet om mijn vermogen te optimaliseren, maar om met onze producten de wereld beter en gezonder te maken”, aldus CEO Fried Vancraen. “Je kan als bedrijf slechts multidimensioneel ondernemen als je kan vertrouwen op duurzame verzekerings-oplossingen.”

Vanbreda Risk & Benefits bracht de risico’s van Materialise in kaart en tekende een verzekeringspakket (hospitalisatie, arbeidsongevallen, pensioen en auto) uit voor de internationaal actieve medewerkers van het bedrijf.

www.materialise.com