"Vanbreda maakt geen grote beloftes"

Video testimonial

Michel Lootens en Greet Mols

Vivaldis Interim

Bekijk de videotestimonial >
VRB Spinner

“Door de groei van Vivaldis Interim waren we uit onze vorige verzekeraar gegroeid en zochten we naar een iets grotere speler voor onze verzekering arbeidsongevallen” vertelt CFO Michel Lootens. “We waren meteen verrast door de no-nonsense aanpak van Vanbreda: hun methodologische benadering heeft ons overtuigd. Ze maken geen grote beloftes, maar volgen de zaken heel nauwgezet op.”

Vivaldis Interim is een bedrijf met weinig tussenlagen. “We geven eenduidige richtlijnen aan onze kantoren en verwachten van Vanbreda hetzelfde. We verstaan elkaar zonder veel uitleg te moeten geven. Ondertussen hebben we via Vanbreda een nieuwe verzekeraar gevonden die nog betere voorwaarden biedt.”

En hoewel de arbeidsongevallenverzekering wettelijk gereglementeerd is, komt er nog heel wat bij kijken. “Vivaldis Interim rekent op ons voor rapportering en advies inzake preventie“, zegt account manager Els Van den Broeck. “We analyseren arbeidsongevallen naar omstandigheden en bekijken welke situaties frequent voorkomen. We schatten de gevolgen in voor verloren kalenderdagen en de kostprijs. Door preventieacties te initiëren en op te volgen proberen we zoveel mogelijk risico’s te voorkomen. Allemaal acties die tot een hoger rendement voor de klant moeten leiden.”

Preventie-adviseur Greet Mols is blij met die ondersteuning. “Vivaldis Interim is nog steeds een KMO met een heel platte structuur. Ik doe dus ook nog veel andere dingen dan alleen maar preventie”, lacht ze. “Dan is het fijn om te kunnen terugvallen op een organisatie die met ons mee denkt. Els zorgt voor een persoonlijke touch en er is veel wederzijds begrip.”

www.vivaldisinterim.be