Vanbreda Risk & Benefits: dé verzekeringspartner voor de bedrijfswereld en privépersonen

Vanbreda Risk & Benefits

Hoofdzetel: Antwerpen
Opgericht: 1937
Leiding: Pedro Matthynssens
Aantal medewerkers in 2020: 753
Omzet in 2020: 129,1 miljoen euro
Aantal kantoren in de Benelux: 15

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux. Sinds 1937 formuleert Vanbreda antwoorden op de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Meer dan 750 medewerkers adviseren ruim 25.000 bedrijfscliënten op vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van onze cliënten en een doorgedreven technische knowhow en dienstverlening zijn de hoekstenen van ons succes, wat weerspiegeld wordt in een cliëntenretentie van meer dan 98%.

Wij helpen u met:

  • verzekeringsadvies inzake patrimonium, personen en aansprakelijkheid;
  • risk management: we verbeteren uw risicoprofiel en beperken uw risicokost om zo een optimale risicofinanciering uit te werken;
  • schaderegeling: onze claimsafdelingen zijn elk gespecialiseerd in hun domein en behandelen samen al uw schades – van contaminatieschade over medische aansprakelijkheid tot bouwschade.

Als marktleider hebben we als geen ander zicht op nieuwe tendensen in de snel evoluerende verzekeringswereld. Onze experten spelen kort op de bal door innovatieve producten te ontwikkelen die beantwoorden aan uw meest recente verzekeringsnoden. Bescherming tegen cyberrisico’s is hiervan een voorbeeld. Met vooruitstrevende technologieën en bedrijfseigen online tools als VanbredaConnect verbeteren we onze efficiëntie en vereenvoudigen we de communicatie voor onze cliënten.

Vanbreda Risk & Benefits bedient meer dan 25.000 bedrijfscliënten vanuit 15 kantoren in de Benelux.

Via het internationale partnership Lockton Global bieden we wereldwijd dezelfde kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan.

Wij zijn er voor u.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u altijd bij ons terecht.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.