Onze Duurzaam @ Vanbreda-initiatieven

Benieuwd naar onze initiatieven op vlak van duurzaamheid? We lichten hier alvast een tipje van de sluier én laten onze collega's graag aan het woord over enkele straffe acties waar zij aan deelnamen. Onze enthousiaste medewerkers kunnen samen bergen verzetten!

We delen graag enkele interessante weetjes:

Enkele Duurzaam @ Vanbreda acties

Werken in de tuin bij vzw De Maanwandelaars (voormalige vzw Katrinahome, Den Buiten) in Vremde in het kader van Time4Society – Jesse Mertens: “We hielpen mee aan de creatie van de beleeftuin voor de bewoners. Het gaf me veel voldoening om samen met de bewoners, allen volwassenen met een matige tot ernstige mentale beperking, de handen uit de mouwen te steken. Door het drukke werk- en gezinsleven blijft er meestal weinig tijd over voor maatschappelijke projecten. Dankzij Time4Society en mijn werkgever kan ik in een goede omkadering deelnemen aan allerlei projecten ten voordele van bijvoorbeeld kinderen of mensen met een beperking.”

 

Warmathon in Antwerpen ten voordele van vzw Feestvarken – Laura Goyvaerts: “Heel fijn om een goed doel te steunen via een activiteit die ik echt tof vind. Ondanks de koude temperaturen gaf het me een warm gevoel om me samen met mijn collega’s in te zetten voor Feestvarken vzw. Een soort teambuilding over alle afdelingen heen; een aanrader voor iedereen. Dat dj Brahim ons vanop het podium bij elk rondje aanmoedigde met “Komaan, dames in het blauw!” was leuk meegenomen.”

 

Zorgparking bij Vanbreda Risk & Benefits – Vanuit Vanbreda Risk & Benefits ondersteunen wij dit mooie initiatief van SEL Amberes en Stad Antwerpen graag door onze parking open te stellen voor zorgverleners. Met veel cliënten in de sociale profit-sector weten wij hoe belangrijk het is dat dokters en verplegend personeel hun kostbare tijd en energie niet moeten besteden aan de zoektocht naar een parkeerplaats, maar aan maximale tijd doorbrengen bij hun patiënten.

Meer info?

Neem contact op met Isabelle Hoes voor meer info omtrent ons duurzaamheidsbeleid via duurzaam@vanbreda.be.