Coördinator Health Care Customer Services

 • Antwerpen

Vanbreda Risk & Benefits helpt bedrijven en organisaties om hun medewerkers te beschermen tegen financiële risico’s ten gevolge van pensionering, ziekte, ongeval of overlijden. Samen met deze bedrijven werken we een inhoudelijk en financieel geoptimaliseerd verzekeringsplan uit voor hun medewerkers.

Voor ons Health Care Customer Services team, dat in staat voor alle communicatie met de werknemers van onze klanten omtrent hospitalisatieverzekeringen, zijn we op zoek naar een Team Coordinator die rapporteert aan onze Customer Delight Manager.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Jouw rol als people manager

Als Team Coordinator ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing, coaching en begeleiding van jouw team. Je creeërt een aangename werkomgeving waar iedereen volledig zichzelf kan zijn. Hierbij zet je sterk in op samenwerking, collegialiteit, dynamiek én vertrouwen.

Samen met de andere team coördinatoren, planners en domeinspecialisten coördineer je de taken, verantwoordelijkheden en volg je de gemaakte afspraken op. In het kader van procesveranderingen, help je een draagvlak te creëren en begeleid je het team in deze change.

Vanuit jouw rol waak je over de te behalen doelstellingen alsook over een consistente, efficiënte en kwalitatieve dienstverlening. Je stuurt het team bij om te voldoen aan de gemaakte service afspraken en streeft op die manier naar een optimale klantenbeleving. Je coördineert en stimuleert hierbij de nauwe samenwerking met andere teams.

Jouw rol als operationeel verantwoordelijke

Naast je rol als people manager, ondersteun je het team wanneer de workload hoog is of bij vragen rond complexe of moeilijke dossiers. Indien nodig spring je sporadisch bij m.b.t. de afhandeling van klachten, het beantwoorden van vragen van klanten/verzekerden,…

Als Team Coordinator verdiep je je in een domein (customer, quality of medical) en neem je de lead aangaande projecten en uitdagingen die daaraan gekoppeld zijn.

Wat zijn jouw vaardigheden?

 • Je kan terugvallen op een degelijke werkervaring opgebouwd binnen een customer service afdeling.
 • Jouw people management ervaring en vaardigheden helpen je bij het creëren van een optimale werkomgeving en bij het onderhouden van een nauwe samenwerking met andere teams.
 • Dankzij jouw empathie, enthousiasme en gedrevenheid weet jij collega’s te motiveren.
 • Je organisatorische vaardigheden helpen je bij de planning, coördinatie en proactieve opvolging van processen, afspraken en doelstellingen.
 • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands en beschikt daarbovenop ook over een goede kennis van het Frans en Engels.
 • Je werkt vlot met courante Office toepassingen.

Bij ons zit je goed!

 • Je komt terecht bij de grootste Belgische en meest innovatieve verzekeringsmakelaar en stabiele werkgever waar medewerkers cruciaal zijn voor ons succesverhaal.
 • We hanteren een open bedrijfscultuur waar iedereen volledig zichzelf kan zijn en zijn eigen verhaal kan schrijven.
 • Er is een dynamische werksfeer met ruimte voor autonomie, initiatief en groeikansen.
 • Vanbreda investeert sterk in het aanbieden van opleidingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf kan blijven ontplooien.
 • Je werkt in een systeem van flexibele werkuren, 50% thuiswerk en je kan rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.
 • Last but not least: je wordt omringd door een team van enthousiaste en fijne collega’s!

Interesse?

Solliciteer online en dan neem ik graag contact met je op! Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Tim Busschots op 03 217 66 30 of op jobs@vanbreda.be.

Sol­li­ci­teer nu

Naam
Hoe heb je deze vacature ontdekt? (meerdere antwoorden mogelijk)
Consent