MyVanbreda

MyVanbreda is het digitaal platform waarmee je als werkgever jouw werknemers de voordelen van kwalitatieve verzekeringen kunt aanbieden, zonder extra kosten.

Pexels william fortunato 6393326

Waarom MyVanbreda?

Als bedrijf ben je altijd op zoek naar manieren om extra voordelen voor jouw werknemers te bieden. Met MyVanbreda krijg je toegang tot een volledig digitaal en online platform dat exclusief is ontworpen om jouw werknemers te helpen bij het afsluiten van auto-, woning-, reis- en familiale verzekeringen, met premies tot wel 40% goedkoper dan elders. En het beste van alles? Het is volledig gratis! In deze tijden van stijgende kosten is dit een kans die je niet mag missen.

Ontdek MyVanbreda

MyVanbreda is makkelijk te gebruiken en inschrijven duurt minder dan twee minuten. Door je aan te sluiten bij de honderden andere ondernemers die al gebruik maken van MyVanbreda, kun je je werknemers laten genieten van een breed scala aan voordelen, zonder extra kosten. Bovendien kunnen jouw werknemers rekenen op kwalitatieve verzekeraars en deskundig advies bij Vanbreda Risk & Benefits.

Waar wacht je nog op?

Sluit je vandaag nog aan bij MyVanbreda en geef jouw werknemers de voordelen die ze verdienen. Klik op onderstaande knop en schrijf je in voor MyVanbreda. Bij vragen staan onze accountmanagers en contactpersonen bij Vanbreda Risk & Benefits voor je klaar.

Schrijf jouw onderneming in en ontvang meteen jouw werkgeverscode

Aantal werknemers 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.