Retail

Totaalservice voor je retailonderneming

Als ondernemer in de retailsector kom je voor een hele reeks unieke uitdagingen en risico’s te staan. Schade aan je winkel door brand of wateroverlast doet de kosten al snel de hoogte in gaan. Daarbij bestaat het risico dat klanten gewond raken en je tijdelijk “out of business” bent. Naast fysieke, materiële en financiële schade is je bedrijf ook kwetsbaar voor cyberfraude. Bescherm je onderneming tegen uiteenlopende risico’s met polissen op maat, ook als franchisenemer.

JLPSF11920

Uitgebreide ervaring in de retailsector

Collectieve polissen: hoge kwaliteit aan scherpe tarieven

Verzekeringspakket op maat van je bedrijf, ook voor franchise

Hoge klantenbetrokkenheid

JLPSF08296

Gemoeds­rust aan de scherp­ste tarieven

Als ondernemer weet je perfect hoe je je klanten de beste service biedt. Maar weet je ook hoe je jouw onderneming het best behoedt tegen mogelijke schade? Maximaliseer verzekeringswaarborgen en geniet van de beste premies door het juiste advies en goede begeleiding. 


Bij Vanbreda Risk & Benefits verdiepen we ons al decennialang in verzekeringsoplossingen voor de retail- en franchisesector.

Onze troeven

Uitgebreide expertise in de retailsector

Dankzij onze uitgebreide klantenportefeuille en onze jarenlange expertise in de retailsector zijn we op de hoogte van alle mogelijke risico’s en uitdagingen. Deze brengen we voor elk bedrijf helder in kaart.

Internationaal netwerk aan verzekeringspartners

Ons uitgebreid netwerk aan nationale en internationale verzekeringspartners maakt het mogelijk om wereldwijd de belangen van je onderneming te behartigen.

Polissen aan scherpe tarieven

Dankzij de sterke marktpositie van Vanbreda kunnen we collectieve polissen opstellen van bijzonder hoge kwaliteit aan scherpe tarieven. Bovendien kunnen we voor elk bedrijf clausules op maat uitwerken om de dekking te complementeren.

Snelle reactie bij schade

Klanten staan altijd op de eerste plaats en we stellen alles in werking om hen snel en adequaat te adviseren en te begeleiden. Onze klantenbetrokkenheid is ongeëvenaard.

Dankzij onze uitgebreide klantenportefeuille en ons wereldwijde makelaarsnetwerk geniet je dus enerzijds van uiterst scherpe prijzen door collectieve polissen en anderzijds van maatwerk waar nodig.

Veelzijdige risico’s, unieke oplossingen

Je onderneming is constant in beweging en dat doet je verzekeringsbehoeften regelmatig veranderen. Je persoonlijke accountmanager begeleidt je in je zoektocht naar de juiste verzekeringsoplossingen. Ook overlopen jullie samen geregeld je verzekeringsdossier om het waar nodig aan te passen.

Onze oplos­sin­gen

Brand­ver­ze­ke­ring

Bescherm je gebouw en je goederen. Als retailer ben je voor een groot deel afhankelijk van je gebouw en je goederen. Bescherm ze tegen schade door brand, ontploffing, natuurrampen of een ander type schade met een brandverzekering. Bij schade loopt het financiële kostenplaatje vaak hoog op, met de juiste verzekering beperk je die verliezen.

Lees meer

Ver­ze­ke­ring bedrijfsschade

Een noodlottige gebeurtenis legt de activiteiten van je bedrijf voor een bepaalde tijd stil en dat resulteert al snel in een groot financieel verlies. Een juiste dekking van die bedrijfsschade met een voldoende lange uitkeringstermijn biedt de redding. 

Lees meer

Aan­spra­ke­lijk­heids­ver­ze­ke­ring

Klanten die je onderneming bezoeken kunnen gewond raken door een onvoorziene gebeurtenis. Maar ook jouw werknemers kunnen ongewild schade veroorzaken aan derden tijdens hun werkzaamheden. Verzeker jezelf en je bedrijf tegen aansprakelijkheidsrisico’s met een polis op maat van je organisatie.

Lees meer

Frau­de­ver­ze­ke­ring & Cyberverzekering

Dek je bedrijf in tegen fraude en cybercriminaliteit. Je onderneming kan ook verlies lijden door andere omstandigheden zoals diefstal, fraude en cybercriminaliteit.

Een fraudeverzekering biedt je bedrijf bescherming tegen financiële schade als gevolg van fraude door derden of eigen personeel. Dit gaat bijvoorbeeld over diefstal, verduistering, valsheid in geschrifte en andere handelingen die je bedrijf opzettelijke schade toebrengen. 

Cyberveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elk bedrijf. Een cyberverzekering biedt dekking bij een datalek, cyberaanval, GDPR-inbreuk of ander type cybercriminaliteit. Ook kan je rekenen op directe hulp bij phishing of hacking.

Lees meer

Ver­ze­ke­rin­gen op maat

Tot slot heeft elk bedrijf nog zijn specifieke uitdagingen. Onze experts nemen samen met jou je onderneming onder de loep om een verzekeringspakket op te stellen dat naadloos aansluit op de risico’s van je organisatie. Zo geniet je naast aantrekkelijke premies ook van exclusieve uitbreidingen op je polissen.

CTA Image 1

Pra­ten over jouw win­kel­por­te­feuil­le? Graag!

Onze experts staan klaar om voor jou en je bedrijf een verzekeringspakket uit te werken op maat van je onderneming of franchise.

Gere­la­teer­de inzichten

Testimonial alvo

Super­markt Nagels rekent op de know­how van Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
08.10.2017

Als je Kontich Kazerne zegt, zeg je Nagels. De familie Nagels is al meer dan 50 jaar een begrip hier. Eerst via de grootouders van huidig zaakvoerder Kurt Van Turnhout, die met een beenhouwerij oud en jong verwendde. Nadien door de supermarkt die door de ouders van Kurt 35 jaar geleden werd geopend. Sedert 7 jaar is Kurt zelf de trotse zaakvoerder van Supermarkt Nagels.

Lees meer
Lees meer over Supermarkt Nagels rekent op de knowhow van Vanbreda Risk & Benefits
Spar1 web e1473430928115

Van­b­re­da Risk & Bene­fits cre­ëer­de een alom­vat­tend plan op maat van Spar Lichtaart

Testimonial
09.09.2016

Als je Lichtaart binnenrijdt, kan je niet naast de Spar kijken. De supermarkt is het levenswerk van Guy en Luc Van de Poel, twee broers die de microbe hebben geërfd van hun moeder. “Ons ma stond op haar 14de al mee te helpen in de kruidenierswinkel van haar moeder”, lacht Guy. “Na 55 jaar staat ze nog altijd met evenveel plezier de rekken te vullen.”

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits creëerde een alomvattend plan op maat van Spar Lichtaart
Jewels

Juwe­lier Van Ruys­kens­vel­de kon de zaak voort­zet­ten dank­zij Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
07.03.2015

"In de nacht van 18 op 19 september 2011 kregen we inbrekers over de vloer. Onze dochter, die boven de zaak woont, werd gewekt door een hels lawaai. Ze kon alleen maar machteloos toekijken. Bij het zien van de vernielde etalages zakte de moed ons in de schoenen. Duizenden vragen spookten door ons hoofd. Hoe moest het nu verder?

Lees meer
Lees meer over Juwelier Van Ruyskensvelde kon de zaak voortzetten dankzij Vanbreda Risk & Benefits

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we jouw onder­ne­ming helpen?

Naam
Consent 
Consent2 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.