Onderneem gerust.

We helpen jou snel op weg naar onze digitale platformen en diensten. Log-in bij VanbredaConnect, ontdek MyVanbreda voor jouw medewerkers of kom meer te weten over oplossingen als een wachtpolis en Ambuflex Plus.

KNSF07778
JOSEF13750

Heb je een vraag over je hospitalisatie-verzekering?

Of wens je ons te contacteren over het indienen van medische kosten, gewaarborgd inkomen, een ernstige ziekte of andere medische onderwerpen?

Van­b­re­da­Con­nect

Met VanbredaConnect beheer je als werkgever gemakkelijk en veilig online jouw zakelijke verzekeringspolissen en schadedossiers, waar je ook bent. Op één plek kun je polissen en schadegevallen raadplegen, documenten veilig uitwisselen, schade melden en de status van schadedossiers volgen

Ga hier heen

Aan­gif­te autoschade

Meld jouw autoschade snel en eenvoudig online, 24/7. Of je nu in fout bent of niet, geef ons direct jouw schadeaangifte door. Met onze online applicatie kun je eenvoudig de schade op een 3D-beeld aanduiden, jouw dossier opvolgen en statistieken opvragen.

Ga hier heen

Ambu­flex Plus

Wil jij meer halen uit je verloning dmv een ambulante kostenverzekering? Dan is Ambuflex Plus dé oplossing voor jou! Ontdek alles over de basiswaarborg en welke kosten gedekt zijn. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met optical en dental (brillen, tandzorgen en orthodontie). Maak snel online een simulatie voor jouw concrete gezinssituatie.

Ga hier heen

Van­b­re­da app

Via de Vanbreda app geef je snel, veilig en eenvoudig medische kosten of een hospitalisatie aan voor jou en je gezin. 

Ontdek jouw digitale medische metgezel

Wacht­po­lis

Met een wachtpolis vang je het eventuele verlies van dekking van je collectief hospitalisatieplan op en verzeker je jezelf van een betaalbaar individueel hospitalisatieplan, mogelijk zonder nieuwe wachttijden of medische vragenlijsten.

Ga hier heen

MyVan­b­re­da

Ontdek de voordelen van MyVanbreda, het gratis digitaal platform voor jouw werknemers. Een breed aanbod van auto-, woning-, reis- en familiale verzekeringen aan premies tot 40% goedkoper dan de particuliere markt. Inschrijven duurt 2 minuten.

Ga hier heen

EB-plan

Raadpleeg alle informatie over de employee benefits die voor jou van toepassing zijn. Lees meer over de verzekerde voordelen en ontdek de meest gestelde vragen.

Login extranet