Onderneem gerust.

We helpen jou snel op weg naar onze digitale platformen en diensten. Log-in bij VanbredaConnect, ontdek MyVanbreda voor jouw medewerkers of kom meer te weten over oplossingen als een wachtpolis en Ambuflex Plus.

KNSF07778
JOSEF13750

Een hos­pi­ta­li­sa­tie door­ge­ven of medi­sche kos­ten indienen?

Dat kan eenvoudig via de Vanbreda app of via de formulieren op onze specifieke Health Care website.

Ons Health Care Team helpt jou via die weg ook graag bij al jouw vragen over medische kosten, gewaarborgd inkomen, een ernstige ziekte of een ander medisch onderwerp

Aan­gif­te hospitalisatie

Moet je binnenkort voor een opname naar het ziekenhuis of ben je onverwacht (via spoed) opgenomen? Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij gaan meteen aan de slag. Dankzij onze digitale kanalen kan je je opname snel en eenvoudig melden, zelfs buiten de kantooruren. Dat kan via de app of via het webformulier.

Heb je hierover vragen? Contacteer ons dan.

Aangifte hospitalisatie

Indie­nen medi­sche kosten

Heb je medische kosten in het kader van een hospitalisatie, een ernstige ziekte, apothekerskosten, doktersbezoeken… die je wil indienen?

Bezorg ons alle bewijzen van de kosten die je gemaakt hebt. Dankzij onze digitale kanalen kan je deze kosten snel en eenvoudig indienen, zelfs buiten de kantooruren. Dat kan via de app of via het webformulier.

Heb je hierover vragen? Contacteer ons dan.

Dien je medische kosten in

Van­b­re­da­Con­nect

Met VanbredaConnect beheer je als werkgever gemakkelijk en veilig online jouw zakelijke verzekeringspolissen en schadedossiers, waar je ook bent. Op één plek kun je polissen en schadegevallen raadplegen, documenten veilig uitwisselen, schade melden en de status van schadedossiers volgen.

Ga hier heen

Aan­gif­te autoschade

Meld jouw autoschade snel en eenvoudig online, 24/7. Of je nu in fout bent of niet, geef ons direct jouw schadeaangifte door. Met onze online applicatie kun je eenvoudig de schade op een 3D-beeld aanduiden, jouw dossier opvolgen en statistieken opvragen.

Ga hier heen

Ambu­flex Plus

Wil jij meer halen uit je verloning dmv een ambulante kostenverzekering? Dan is Ambuflex Plus dé oplossing voor jou! Ontdek alles over de basiswaarborg en welke kosten gedekt zijn. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met optical en dental (brillen, tandzorgen en orthodontie). Maak snel online een simulatie voor jouw concrete gezinssituatie.

Ga hier heen

Van­b­re­da app

Via de Vanbreda app geef je snel, veilig en eenvoudig medische kosten of een hospitalisatie aan voor jou en je gezin. 

Ontdek jouw digitale medische metgezel

Wacht­po­lis

Met een wachtpolis vang je het eventuele verlies van dekking van je collectief hospitalisatieplan op en verzeker je jezelf van een betaalbaar individueel hospitalisatieplan, mogelijk zonder nieuwe wachttijden of medische vragenlijsten.

Ga hier heen

Hos­pi via Payroll

Een collectieve hospitalisatieverzekering voor jouw werknemers afsluiten zonder bijkomende administratieve rompslomp? Ontdek hoe Hospi via Payroll een van de beste dekkingen biedt in de markt met een lagere premie dan bij gelijkaardige hospitalisatieverzekeringen.

Ga hier heen

MyVan­b­re­da

Ontdek de voordelen van MyVanbreda, het gratis digitaal platform voor jouw werknemers. Een breed aanbod van auto-, woning-, reis- en familiale verzekeringen aan premies tot 40% goedkoper dan de particuliere markt. Inschrijven duurt 2 minuten.

Ga hier heen

EB-plan

Raadpleeg alle informatie over de employee benefits die voor jou van toepassing zijn. Lees meer over de verzekerde voordelen en ontdek de meest gestelde vragen.

Login extranet

MyBro­ker

Ben je zelfstandige, ondernemer of bedrijfsleider van een KMO? Dan kan je de gegevens van jouw verzekeringscontracten voortaan via de MyBroker-app of online raadplegen.

Ga hier heen