Werken bij Vanbreda

Wij zijn Volledig Vanbreda

Een plek waar groei centraal staat en waar jij volledig jezelf kan zijn.

Volledig Vanbreda 1

Vol­le­dig Van­b­re­da, vol­le­dig jezelf

Al meer dan 85 jaar biedt Vanbreda zekerheid - niet alleen aan onze klanten, maar ook aan ons team. We bieden stabiliteit en zijn een veilige haven die onze klanten én medewerkers nodig hebben om te innoveren. Dat gaat verder dan het zakelijke. Het gaat over kleur toevoegen aan onze sector en een omgeving creëren waar persoonlijke en professionele ontwikkeling samensmelten. Bij ons kan je groeien, innoveren, en kleur geven aan je carrière.

Dat maakt van ons het boeiendste bedrijf in de verzekeringswereld en daar gaan we volledig voor: Volledig Vanbreda.

Wat het betekent om volledig Vanbreda te zijn? 

Dat je de vrijheid hebt om je volledige potentieel te ontdekken en te benutten. Dat je jezelf kan zijn in een bedrijf dat groei en diversiteit omarmt. En dat je volledig kan gaan voor werk om trots op te zijn.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan hier hand in hand, want voor ons gaat het volledig om het totaalplaatje.

Waar gaan we volledig voor?

Bij Vanbreda staan we stabiel en sterk, maar we zijn ook continu in beweging. We pushen de grenzen van wat mogelijk is in verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Dit doen we door innovatief te zijn. Door onze mensen voortdurend te laten groeien. En door niet alleen een service, maar een partnerschap met onze klanten aan te gaan.

Volledig Vanbreda 63
Bij Vanbreda vind je stabiliteit, een goede work-life balance en een omgeving waar diversiteit gevierd wordt. Dit is een plek waar je echt kunt settelen en groeien, zowel professioneel als persoonlijk.
Dinna

Ontdek onze vier waarden

Volledig Vanbreda 17

💪 Met de blik voor­uit en de han­den uit de mouwen

We nemen de verantwoordelijkheid om de dingen gedaan te krijgen. We zetten problemen om in duurzame oplossingen. We gaan voor impact.

Volledig Vanbreda 91

🧭 Met de klant als kompas

We begrijpen dat het uiteindelijk altijd om de klant draait. We werken altijd (samen) met het doel om de klant te ondersteunen en te ontzorgen.

Volledig Vanbreda 88

💯 Met fair­play als fundament

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn voor onze klanten een partner waar ze blindelings op kunnen vertrouwen. We zetten onze vakkennis maximaal in, op een integere manier.

Volledig Vanbreda 72

🤗 Met open geest en open armen

We behandelen iedereen gelijkwaardig en gaan respectvol met elkaar om. We luisteren naar elkaar, zonder oordeel en staan open voor nieuwe ideeën. Iedereen krijgt dezelfde kansen. We omarmen diversiteit in alle vormen.

Past Van­b­re­da vol­le­dig bij jou?

Ja, volledig!

  • Je wilt werken in een omgeving waar diversiteit gevierd wordt en iedere stem telt.
  • Je verwelkomt iedereen met een open geest en open armen.
  • Je ziet stabiliteit als een springplank voor innovatie.
  • Je benut de autonomie die je krijgt om creatief te zijn en nieuwe ideeën tot leven te brengen.
  • Je ziet de klant als je kompas: je voelt instinctief aan, wat klanten nodig hebben en gebruikt dat om je dienstverlening te verbeteren.
  • Je bent een teamspeler die verantwoordelijkheid neemt want zo maak je de meeste impact.
  • Met je natuurlijke drang om te groeien, zoek je constant naar manieren om jezelf, het team en onze dienstverlening te verbeteren.