Vrije beroepen

De complete bescherming van jouw aansprakelijkheid

Ben je als vrije beroeper op zoek naar een totaaloplossing voor het verzekeren van je aansprakelijkheid, zowel voor je praktijk als privé? Of wil je als beroepsfederatie gebruik maken van een op maat uitgewerkte polis op groepsniveau? Onze specialisten luisteren naar jouw noden en zorgen ervoor dat jouw ondernemerschap goed verzekerd is.

MASF03591

Een nicheaanpak voor elke sector

Jarenlange ervaring en expertise

Opvolging van wetgevend kader

Totaaloplossing

ZEF003887

Bescherm je exper­ti­se als vrije beroeper

Ben jij aan de slag als consultant, architect, arts, notaris, boekhouder of advocaat? Een aansprakelijkheidsverzekering is voor de meeste van de vrije beroepen een verplichting of sterk aanbevolen.

Als vrije beroeper heb je een specifieke specialisatie en is je beroep doorgaans gebaseerd op intellectuele prestaties. Dat vraagt dus om een aangepaste verzekeringsoplossing.

Ons gespecialiseerd team heeft de knowhow in huis om jou hierbij te adviseren. Met een polis op maat zorgen we samen voor een optimale bescherming tegen de aansprakelijkheidsrisico’s waar je als vrije beroeper mee geconfronteerd wordt.

Oplossingen op maat van beroepsfederaties

We treden ook op als consultant en makelaar voor beroepsfederaties en andere overkoepelende organisaties.

We ontwikkelen hiervoor collectieve beroepsgebonden polissen met aandacht voor het individueel belang van de vrije beroeper of onderliggende entiteit zowel bij onderschrijving als bij schadeafhandeling. Elke vrije beroeper of onderliggende entiteit kan door hierbij aan te sluiten rekenen op een uitgebreide dekking aan interessante, marktconforme voorwaarden.

Zo werkten we ondermeer een collectieve oplossing uit voor medische raden en voor de Orde van Vlaamse Balies en we ontwikkelden voor deze doelgroepen een uitgebreide databank met rapporteringssysteem voor benchmarking ten opzichte van peers.

Waar­om kie­zen voor Vanbreda?

Gespe­ci­a­li­seer­de kennis

Wij beschikken over een gespecialiseerd team dat al jarenlang zowel op individueel als overkoepelend niveau belangrijke aansprakelijkheidsrisico’s plaatst in de verzekeringsmarkt.

Eigen scha­de­af­de­ling

Onze eigen schadeafdeling begeleidt, analyseert en adviseert bij schade. Hun jarenlange ervaring garandeert een diepgaande expertise in elke sector.

Onaf­han­ke­lijk advies

Vanbreda Risk & Benefits bekleedt een onafhankelijke positie in de verzekeringsmarkt waardoor we onze klanten optimaal kunnen bijstaan.

Inte­res­san­te voorwaarden

Onze sterke marktpositie maakt het mogelijk om steeds de ruimste waarborgen aan scherpe voorwaarden aan te bieden.

Per­soon­li­ij­ke aanpak

Ben je een vrije beroeper die niet aangesloten is bij een federatie? Geen nood, wij begeleiden je van A tot Z in al jouw verzekeringsrisico’s. Je mag je verwachten aan professioneel advies van je persoonlijk aanspreekpunt.

CTA Image 1

Bespreek samen met ons een verzekeringsoplossing!

Ons team van experten kijkt ernaar uit om samen met jou te zoeken naar de juiste oplossing.

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we jou helpen?

Naam
Consent 
Consent2 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.