Ik ben klant

VanbredaConnect

Ontdek VanbredaConnect, dé online tool waarmee je eenvoudig en veilig jouw zakelijke verzekeringspolissen en schadedossiers beheert, waar je ook bent.

I Stock 939501750

Als werkgever vind je op één plaats van al jouw verzekerings- en schade-informatie, kan je documenten veilig uitwisselen, eenvoudig schade indienen en in real-time volgen van de status van die schadedossiers.

Met VanbredaConnect hoef je zelf geen overzicht bij te houden van jouw verschillende dossiers en schadegevallen, aangezien je alle informatie op één plaats kunt terugvinden. En als je nieuwe documenten moet indienen of ontvangen, gebeurt dit digitaal in onze sterk beveiligde omgeving. Meld eenvoudig schade online aan en volg de voortgang op de tijdlijn in real-time. Contact opnemen met jouw Vanbreda-expert is ook een fluitje van een cent, omdat je de juiste contactgegevens bij de hand hebt op ieder scherm.

Geen behoefte meer aan papieren administratie, openingstijden, of zorgen over vertrouwelijkheid. Met VanbredaConnect kun je alles online beheren op elk gewenst moment en op elke locatie. Bovendien kun je de app gemakkelijk raadplegen op al jouw mobiele toestellen.

Maak jouw leven gemakkelijker en ontdek wat VanbredaConnect voor jou kan betekenen.

Wil je meer weten over VanbredaConnect?

Naam
Consent 
Consent2 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.