Bonte zithoeken en dito menu op multifunctionele dakverdieping

Van brood met beleg over een slaatje tot gratis fruit en soep, maar steeds met een weids uitzicht over Antwerpen erbovenop. Daarvan kan het 600-tal medewerkers van Vanbreda Risk & Benefits ‘s middags smullen in de lunchruimte in het hoofdkwartier aan de Plantin & Moretuslei.

Vanbreda Building Bedrijfskantine

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland interviewde onze collega Lies De Wever over onder meer onze bedrijfskantine. Hieronder vind je het volledige artikel dat in juli in het Voka magazine 'Ondernemers' verscheen.

‘De bedrijfskantine bevindt zich helemaal bovenaan, op de zevende verdieping. Door de vele ramen is er rondomrond veel lichtinval, waardoor collega’s het er aangenaam vertoeven vinden’, merkt Lies De Wever, interne communicatieadviseur bij Vanbreda, op.

Net voor de coronacrisis uitbrak, was de cafetaria helemaal opgefrist. ‘Samen met de frisse kleuren vallen vooral de hoeken met uiteenlopende zitmogelijkheden op. Naast heel lange tafels vind je er ook gezellige hoekjes om in beperkt gezelschap samen te zitten. Hierdoor gebruiken we de cafetaria in feite de hele dag door.’

Meer weten?

Gere­la­teer­de berichten

20230511 BMC PORTRETTEN SOCIAL POST ILLIAS TEIRLINCK 054

Van­b­re­da Risk & Bene­fits behaalt label Best Mana­ged Com­pa­ny’ voor zes­de jaar op rij

Pers
12.05.2023

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte opnieuw uitgeroepen tot een Best Managed Company. Dit voor het zesde opeenvolgende jaar. “De hernieuwing van het Gold label is voor ons een fantastisch moment. De inspanningen die we het voorbije jaar leverden om duurzaam te groeien en ons sociaal engagement te versterken worden geprezen. Daarnaast ontvingen we waardevolle inzichten om het op bepaalde vlakken nog beter te doen. Dat houdt ons als bedrijf scherp en vormt mee onze ambities voor de komende jaren”, zegt CEO Pedro Matthynssens.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits behaalt label ‘Best Managed Company’ voor zesde jaar op rij
I Stock 1166905017

Van­b­re­da erkend als Duur­zaam Ondernemer

Bedrijfsnieuws
25.04.2023

Al tientallen jaren investeren we in Corporate Social Responsibility met de pijlers Mens, Milieu en Maatschappij. Om nog meer richting te creëren voor deze inspanningen, stapten we begin 2022 in een traject met Voka om het “Charter Duurzaam Ondernemen” te behalen. Vandaag kunnen we enerzijds trots, en anderzijds bescheiden melden dat Vanbreda erkend is als Duurzaam Ondernemer.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda erkend als Duurzaam Ondernemer
Beeld voor website

Van­b­re­da neemt gedeel­te ver­ze­ke­rings­por­te­feuil­le van Drie­sas­sur in Ant­wer­pen over

Bedrijfsnieuws
07.12.2022

Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. “Met de overname van dit deel van hun verzekeringsportefeuille versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over
Oogstverzekering 1

Van­b­re­da pio­niert met haar eigen Oogstverzekering

Pers
28.10.2022

Door het onvoorspelbaarder worden van het klimaat zit ook de brede weersverzekering tegen de financiële impact van oogstverliezen in de lift. Collega Veerle Geudens, landbouw- en klimaatexpert, licht in magazine Verzekeringswereld onder meer toe wat deze verzekering juist inhoudt, hoe de schade-afhandeling in elkaar zit en welke subsidies de Vlaamse overheid momenteel aanbiedt.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda pioniert met haar eigen Oogstverzekering