Bonte zithoeken en dito menu op multifunctionele dakverdieping

Van brood met beleg over een slaatje tot gratis fruit en soep, maar steeds met een weids uitzicht over Antwerpen erbovenop. Daarvan kan het 600-tal medewerkers van Vanbreda Risk & Benefits ‘s middags smullen in de lunchruimte in het hoofdkwartier aan de Plantin & Moretuslei.

Vanbreda Building Bedrijfskantine

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland interviewde onze collega Lies De Wever over onder meer onze bedrijfskantine. Hieronder vind je het volledige artikel dat in juli in het Voka magazine 'Ondernemers' verscheen.

‘De bedrijfskantine bevindt zich helemaal bovenaan, op de zevende verdieping. Door de vele ramen is er rondomrond veel lichtinval, waardoor collega’s het er aangenaam vertoeven vinden’, merkt Lies De Wever, interne communicatieadviseur bij Vanbreda, op.

Net voor de coronacrisis uitbrak, was de cafetaria helemaal opgefrist. ‘Samen met de frisse kleuren vallen vooral de hoeken met uiteenlopende zitmogelijkheden op. Naast heel lange tafels vind je er ook gezellige hoekjes om in beperkt gezelschap samen te zitten. Hierdoor gebruiken we de cafetaria in feite de hele dag door.’

Meer weten?

Gere­la­teer­de berichten

MGOF04697

Dok­tr en Van­b­re­da Risk & Bene­fits maken samen zorg toe­gan­ke­lij­ker voor bedrij­ven en hun werknemers

Pers
07.11.2023

Vanbreda Risk & Benefits sluit een partnerschap met Doktr, de digitale dienstverlener in gezondheidszorg. Met een innovatief en lokaal verankerd dienstenaanbod, willen ze Belgische ondernemingen helpen om snel toegankelijke en kwalitatieve zorg te bieden aan hun werknemers. De gezamenlijke visie op hybride zorg en een dekking van videoconsultaties met huisartsen, versterkt het reeds uitgebreide gezondheidsaanbod van Vanbreda Risk & Benefits.

Lees meer
Lees meer over Doktr en Vanbreda Risk & Benefits maken samen zorg toegankelijker voor bedrijven en hun werknemers
Mockup artikel de tijd

Van beu­gel tot len­zen: steeds meer werk­ge­vers ver­ze­ke­ren u tegen zorgkosten

Pers
18.09.2023

Steeds meer bedrijven geven hun medewerkers een ambulante zorgverzekering. Een mooie extra, want die verzekering dekt niet alleen het steeds grotere deel van onze medische kosten dat niet meer onder de hospitalisatieverzekering valt maar vaak ook dure tandingrepen. Collega Evelyne Lauwers licht dit verder toe in De Tijd.

Lees meer
Lees meer over Van beugel tot lenzen: steeds meer werkgevers verzekeren u tegen zorgkosten