Bonte zithoeken en dito menu op multifunctionele dakverdieping

Van brood met beleg over een slaatje tot gratis fruit en soep, maar steeds met een weids uitzicht over Antwerpen erbovenop. Daarvan kan het 600-tal medewerkers van Vanbreda Risk & Benefits ‘s middags smullen in de lunchruimte in het hoofdkwartier aan de Plantin & Moretuslei.

Vanbreda Building Bedrijfskantine

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland interviewde onze collega Lies De Wever over onder meer onze bedrijfskantine. Hieronder vind je het volledige artikel dat in juli in het Voka magazine 'Ondernemers' verscheen.

‘De bedrijfskantine bevindt zich helemaal bovenaan, op de zevende verdieping. Door de vele ramen is er rondomrond veel lichtinval, waardoor collega’s het er aangenaam vertoeven vinden’, merkt Lies De Wever, interne communicatieadviseur bij Vanbreda, op.

Net voor de coronacrisis uitbrak, was de cafetaria helemaal opgefrist. ‘Samen met de frisse kleuren vallen vooral de hoeken met uiteenlopende zitmogelijkheden op. Naast heel lange tafels vind je er ook gezellige hoekjes om in beperkt gezelschap samen te zitten. Hierdoor gebruiken we de cafetaria in feite de hele dag door.’

Meer weten?

Gere­la­teer­de berichten

Vanbreda 20240117 dsc05236 dad7cfb8c35e156357ef68e833c53e8b

Onder­schat de stra­te­gi­sche impact van HR niet

Pers
11.06.2024

Hoe maak je een interne carrièresprong van een commerciële leiderschapsfunctie naar de job van HR-directeur? Collega Marc Van kerckhoven maakte begin dit jaar deze switch en sprak erover in HRmagazine. Hij verduidelijkt ook het belang en de impact van HR op de bedrijfsstrategie bij Vanbreda Risk & Benefits.

Lees meer
Lees meer over Onderschat de strategische impact van HR niet
20240530 DSI BMC 2024 PHOTO WALL LQ ILLIAS TEIRLINCK 077

Van­b­re­da Risk & Bene­fits sleept Deloitte’s life­ti­me achie­ve­ment award in de wacht

Pers
28.05.2024

Voor het zevende jaar op rij mag Vanbreda Risk & Benefits zich een Best Managed Company noemen. Dit levert de organisatie een Platinum label op; de lifetime achievement award toegekend door Deloitte Private, KU Leuven en Econopolis. CEO Pedro Matthynssens: “We zijn bijzonder blij met deze onderscheiding. Dankzij het intensieve traject van de voorbije jaren hebben we veel vertrouwen om te blijven innoveren en duurzaam te groeien.”

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits sleept Deloitte’s lifetime achievement award in de wacht
JOSF01405

Van­b­re­da hoort tot de kop­lo­pers in duur­zaam­heids­be­oor­de­ling door Eco­Va­dis: Een nut­ti­ge spie­gel en meer dan een een­ma­li­ge oefening”

Bedrijfsnieuws
26.04.2024

EcoVadis heeft de duurzame bedrijfsvoering van Vanbreda Risk & Benefits recent beloond met een zilveren EcoVadis-medaille. Een mooie erkenning door een toonaangevende aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen. Op vlak van duurzaamheid is stilstaan natuurlijk geen optie. Daarom gaat Marc Van kerckhoven, Director HR en Marketing & Communication, in op enkele belangrijke lessen voor zowel Vanbreda als voor de verzekeringssector in zijn geheel.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda hoort tot de koplopers in duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis: “Een nuttige spiegel en meer dan een eenmalige oefening”