Terug naar het overzicht
29 juli 2015
Testimonial

Vanbreda's sectorkennis overtuigt Crop's

“De hardnekkige overtuigingskracht van één van jullie account managers heeft ons midden jaren ’90 over de streep getrokken”, lacht Michel Delbaere. De CEO van Crop’s (een snelgroeiende voedingsgroep gespecialiseerd in de productie en verkoop van diepvriesgroenten, -fruit en -maaltijden) kan vandaag nog steeds rekenen op de service van hetzelfde team.

Crops michel delbaere 2

“Die continuïteit en stabiliteit in mensen is heel belangrijk. We weten ondertussen wat we van elkaar mogen verwachten.”

Met de groei van Crop’s is ook het verzekeringsteam bij Vanbreda uitgebreid: vandaag is Crop’s verzekerd voor property, fleet, arbeidsongevallen, employee benefits, marine en kredietverzekeringen. “De sterke aanwezigheid van Vanbreda op de verzekeringsmarkt resulteert in een gedegen sectorkennis én een goed contact met alle verzekeraars.”

Sinds de oprichting van Crop’s in 1977 is het bedrijf een internationale speler geworden met vestigingen in Costa Rica, Marokko, Portugal, Spanje en Servië. “Vijf van de acht vestigingen zijn via Vanbreda verzekerd.”

Net als Vanbreda is Crop’s een familiebedrijf. “Die familiale verankering zorgt toch voor stabiliteit in beleid en bestuur”, vindt Delbaere. “Je komt niet zo snel voor verrassingen te staan door plotse managementwissels.”

Als ex-voorzitter van VOKA komt Michel Delbaere in contact met het kruim van de Belgische bedrijfswereld. “Als er over verzekeringen gepraat wordt, valt jullie naam dikwijls. Je kan wel zeggen dat Vanbreda Risk & Benefits deel uitmaakt van het industriële weefsel in Vlaanderen.”

Gere­la­teer­de berichten

Snip video autimatic

Inclu­si­vi­teit op de werkvloer

Testimonial
24.10.2023

De samenwerking tussen Vanbreda Risk & Benefits en Autimatic is ontstaan uit een specifieke nood aan sterke profielen met een hoog focus-en concentratiegehalte binnen de afdeling Health Care om data-analyses uit te voeren. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid zetten we sterk in op diversiteit en inclusie, waar deze samenwerking een mooi en geslaagd voorbeeld van is.

Lees meer
Lees meer over Inclusiviteit op de werkvloer
Crop website

Ont­dek ons part­ner­ship met loka­le ondernemers

Testimonial
23.08.2023

Het partnership tussen Vanbreda Risk & Benefits en Expo Gamma is ontstaan door de nood aan expertise en advies op vlak van risicobeheer. De lokale aanwezigheid en het persoonlijk contact zijn doorslaggevende factoren in de samenwerking.

Lees meer
Lees meer over Ontdek ons partnership met lokale ondernemers
Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits
Testimonial telenet

Het part­ner­ship tus­sen Tele­net en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
09.06.2022

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid is tot een prominente speler in de sector. Het bedrijf biedt diverse services aan op vlak van telefonie, internet en tv en streeft daarbij naar een optimale digitale ervaring voor klanten.

Lees meer
Lees meer over Het partnership tussen Telenet en Vanbreda Risk & Benefits