Terug naar het overzicht
29 juli 2015
Testimonial

Vanbreda's sectorkennis overtuigt Crop's

“De hardnekkige overtuigingskracht van één van jullie account managers heeft ons midden jaren ’90 over de streep getrokken”, lacht Michel Delbaere. De CEO van Crop’s (een snelgroeiende voedingsgroep gespecialiseerd in de productie en verkoop van diepvriesgroenten, -fruit en -maaltijden) kan vandaag nog steeds rekenen op de service van hetzelfde team.

Crops michel delbaere 2

“Die continuïteit en stabiliteit in mensen is heel belangrijk. We weten ondertussen wat we van elkaar mogen verwachten.”

Met de groei van Crop’s is ook het verzekeringsteam bij Vanbreda uitgebreid: vandaag is Crop’s verzekerd voor property, fleet, arbeidsongevallen, employee benefits, marine en kredietverzekeringen. “De sterke aanwezigheid van Vanbreda op de verzekeringsmarkt resulteert in een gedegen sectorkennis én een goed contact met alle verzekeraars.”

Sinds de oprichting van Crop’s in 1977 is het bedrijf een internationale speler geworden met vestigingen in Costa Rica, Marokko, Portugal, Spanje en Servië. “Vijf van de acht vestigingen zijn via Vanbreda verzekerd.”

Net als Vanbreda is Crop’s een familiebedrijf. “Die familiale verankering zorgt toch voor stabiliteit in beleid en bestuur”, vindt Delbaere. “Je komt niet zo snel voor verrassingen te staan door plotse managementwissels.”

Als ex-voorzitter van VOKA komt Michel Delbaere in contact met het kruim van de Belgische bedrijfswereld. “Als er over verzekeringen gepraat wordt, valt jullie naam dikwijls. Je kan wel zeggen dat Vanbreda Risk & Benefits deel uitmaakt van het industriële weefsel in Vlaanderen.”

Gere­la­teer­de berichten

VEGF05218

Onze tips voor een even­wich­tig ver­ze­kerd voe­dings­be­drijf: propertyrisico’s

Voeding
06.03.2024

Bedrijven die voedingsproducten maken, bouwen een sluitende risicodekking op aan de hand van aansprakelijkheids- en propertyverzekeringen. Onze experten Charlotte De Bruyn en Koen Van Weert lichtten eerder al de aandachtspunten voor aansprakelijkheid toe. In dit artikel gaan ze in op vier belangrijke uitdagingen op vlak van propertyverzekeringen.

Lees meer
Lees meer over Onze tips voor een evenwichtig verzekerd voedingsbedrijf: propertyrisico's
LYF000553

Onze tips voor een even­wich­tig ver­ze­kerd voe­dings­be­drijf: aansprakelijkheidsrisico’s

Voeding
20.02.2024

Bedrijven die voedingsproducten maken, zijn zich al sterk bewust van de risico’s die ze dienen te verzekeren. Toch ontwaren onze experten Charlotte De Bruyn en Koen Van Weert enkele belangrijke valkuilen. In dit eerste deel gaan ze in op de uitdagingen op vlak van aansprakelijkheid.

Lees meer
Lees meer over Onze tips voor een evenwichtig verzekerd voedingsbedrijf: aansprakelijkheidsrisico's
Snip video autimatic

Inclu­si­vi­teit op de werkvloer

Testimonial
24.10.2023

De samenwerking tussen Vanbreda Risk & Benefits en Autimatic is ontstaan uit een specifieke nood aan sterke profielen met een hoog focus-en concentratiegehalte binnen de afdeling Health Care om data-analyses uit te voeren. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid zetten we sterk in op diversiteit en inclusie, waar deze samenwerking een mooi en geslaagd voorbeeld van is.

Lees meer
Lees meer over Inclusiviteit op de werkvloer