Terug naar het overzicht
7 mei 2017
Testimonial

Groep Van Roey beschouwt Vanbreda als een grote speler met de mentaliteit van de makelaar om de hoek

Passeer ergens een bouwwerf en veel kans dat het een project is van Groep Van Roey. Als één van de grootste spelers in het Belgische bouwlandschap is Groep Van Roey actief in ontwerp, financiering, bouw, onderhoud en exploitatie (= DBFMO) van projecten in verschillende sectoren.

Vanroey1

Vandaag werken er 580 mensen bij Groep Van Roey. “Het beheer van onze groepsverzekering hebben we uitbesteed aan Vanbreda”, vertelt HR Manager Hilde Kersten. “Het vraagt toch een zekere expertise en verzekeringstechnische kennis om dit op te volgen. Ik volg alles wel vanop een afstand, maar ik ben toch blij dat jullie ons wijzen op veranderingen in het verzekeringslandschap.”

Eén van die veranderingen is het eenheidsstatuut. “We stappen over naar een vast premiesysteem voor bedienden waar onze arbeiders na de hervorming mogelijk op kunnen aansluiten, als er op sectoraal vlak niets uit de bus zou komen. Vanbreda begeleidt ons bij heel dit traject en neemt veel van onze zorgen weg. Jullie versturen rond het thema ook verschillende newsletters en doen nu een enquête om zelf beter in te schatten hoe jullie cliënten kunnen helpen met een vlotte harmonisatie. In ruil voor onze medewerking aan het onderzoek krijgen we specifieke aanbevelingen voor onze eigen situatie.”

Van Roey is net als Vanbreda een familiebedrijf. “In 2015 bestaan we 275 jaar en dat willen we vieren met een groot feest. Tijdens een vergadering ter voorbereiding van dit event haalde onze CEO Vanbreda nog aan als voorbeeld van hoe we onze cliënten best kunnen verwennen.”

Hilde Kersten beveelt Vanbreda dikwijls aan bij bevriende bouwondernemingen en HR-managers. “En toch hebben veel bedrijven schrik dat Vanbreda zo groot en onpersoonlijk is. Wij weten ondertussen wel beter.”

Gere­la­teer­de berichten

Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits
Website foto

De Cor­po­ra­te Loss Pre­ven­ti­on Manu­al: alle brand­pre­ven­tie in één document

Property
27.06.2022

In bedrijven met meerdere vestigingen – die zich dan ook nog eens in verschillende landen kunnen bevinden – is er soms weinig uniformiteit in de aanpak van brandpreventie. Product Manager & Risk Consultant Christophe D’haeyere legt de voordelen uit van onze nieuwe tool: de Corporate Loss Prevention Manual.

Lees meer
Lees meer over De Corporate Loss Prevention Manual: alle brandpreventie in één document
Testimonial telenet

Het part­ner­ship tus­sen Tele­net en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
09.06.2022

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid is tot een prominente speler in de sector. Het bedrijf biedt diverse services aan op vlak van telefonie, internet en tv en streeft daarbij naar een optimale digitale ervaring voor klanten.

Lees meer
Lees meer over Het partnership tussen Telenet en Vanbreda Risk & Benefits