Terug naar het overzicht
7 mei 2017
Testimonial

Groep Van Roey beschouwt Vanbreda als een grote speler met de mentaliteit van de makelaar om de hoek

Passeer ergens een bouwwerf en veel kans dat het een project is van Groep Van Roey. Als één van de grootste spelers in het Belgische bouwlandschap is Groep Van Roey actief in ontwerp, financiering, bouw, onderhoud en exploitatie (= DBFMO) van projecten in verschillende sectoren.

Vanroey1

Vandaag werken er 580 mensen bij Groep Van Roey. “Het beheer van onze groepsverzekering hebben we uitbesteed aan Vanbreda”, vertelt HR Manager Hilde Kersten. “Het vraagt toch een zekere expertise en verzekeringstechnische kennis om dit op te volgen. Ik volg alles wel vanop een afstand, maar ik ben toch blij dat jullie ons wijzen op veranderingen in het verzekeringslandschap.”

Eén van die veranderingen is het eenheidsstatuut. “We stappen over naar een vast premiesysteem voor bedienden waar onze arbeiders na de hervorming mogelijk op kunnen aansluiten, als er op sectoraal vlak niets uit de bus zou komen. Vanbreda begeleidt ons bij heel dit traject en neemt veel van onze zorgen weg. Jullie versturen rond het thema ook verschillende newsletters en doen nu een enquête om zelf beter in te schatten hoe jullie cliënten kunnen helpen met een vlotte harmonisatie. In ruil voor onze medewerking aan het onderzoek krijgen we specifieke aanbevelingen voor onze eigen situatie.”

Van Roey is net als Vanbreda een familiebedrijf. “In 2015 bestaan we 275 jaar en dat willen we vieren met een groot feest. Tijdens een vergadering ter voorbereiding van dit event haalde onze CEO Vanbreda nog aan als voorbeeld van hoe we onze cliënten best kunnen verwennen.”

Hilde Kersten beveelt Vanbreda dikwijls aan bij bevriende bouwondernemingen en HR-managers. “En toch hebben veel bedrijven schrik dat Vanbreda zo groot en onpersoonlijk is. Wij weten ondertussen wel beter.”

Gere­la­teer­de berichten

Snip video autimatic

Inclu­si­vi­teit op de werkvloer

Testimonial
24.10.2023

De samenwerking tussen Vanbreda Risk & Benefits en Autimatic is ontstaan uit een specifieke nood aan sterke profielen met een hoog focus-en concentratiegehalte binnen de afdeling Health Care om data-analyses uit te voeren. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid zetten we sterk in op diversiteit en inclusie, waar deze samenwerking een mooi en geslaagd voorbeeld van is.

Lees meer
Lees meer over Inclusiviteit op de werkvloer
Eli youtube snippet

Video­pod­cast — Bouwsector

Videopodcast
31.08.2023

De bouwsector evolueert continu. De meeste bouwprojecten en infrastructuurwerken worden niet alleen groter, de bouwrisico’s worden ook complexer. Een goede samenwerking wordt hierdoor alsmaar belangrijker. Met zoveel betrokken partijen is het soms moeilijk scherp te stellen wie waarvoor verantwoordelijk is. In deze nieuwe aflevering van de videopodcast Succes Verzekerd, vertelt collega Eli Hemelaer over de evoluties en uitdagingen in de bouwsector. Als verzekeringsexpert in bouwrisico’s pleit hij voor een geïntegreerde verzekeringsaanpak die maximale transparantie garandeert voor elke bouwpartij.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Bouwsector
Crop website

Ont­dek ons part­ner­ship met loka­le ondernemers

Testimonial
23.08.2023

Het partnership tussen Vanbreda Risk & Benefits en Expo Gamma is ontstaan door de nood aan expertise en advies op vlak van risicobeheer. De lokale aanwezigheid en het persoonlijk contact zijn doorslaggevende factoren in de samenwerking.

Lees meer
Lees meer over Ontdek ons partnership met lokale ondernemers
Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits