Vanbreda Credinco: specialist in kredietverzekering, factoring en debiteurenbeheer

Vanbreda Credinco is hét competence center voor kredietrisico’s in de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in kredietverzekeringen, factoring en debiteurenbeheer voor grote en middelgrote ondernemingen.

Locatie: Antwerpen
Opgericht: 1997
Leiding: Jean Guinée
Aantal medewerkers: 7
Specialisaties: kredietverzekering, factoring, debiteurenbeheer en borgstelling

Waarom kiezen voor Vanbreda Credinco?

Vanbreda Credinco staat garant voor een professionele service. Onze kredietexperten begeleiden u gedurende het ganse proces. Ze onderhandelen uw contracten, lossen problemen met kredietlimieten en schadedossiers op en informeren u over marktevoluties.

Als specialist in kredietrisico’s werkt Vanbreda Credinco samen met de meest betrouwbare kredietverzekeraars en factoringmaatschappijen in binnen- en buitenland: Atradius, Coface, Credendo, Euler Hermes, Nexus Trade Credit, … Daarom krijgen wij al sinds onze oprichting het vertrouwen van Belgische en buitenlandse ondernemingen.

Toegevoegde waarde

image_VBC_NL

Specialisaties

  • Kredietverzekering: Deze verzekering dekt openstaande vorderingen tussen twee verschillende juridische entiteiten.
  • Factoring: Factoring is ruimer dan kredietverzekering omdat ook het beheer van uw openstaande vorderingen aan de verzekeringsmaatschappij wordt overgedragen.
  • Debiteurenbeheer: Dit beheer vereenvoudigt het omgaan met cliënten die niet betalen en zorgt ervoor dat uw openstaande rekeningen betaald worden.
  • Borgstelling: Vanbreda Credinco biedt u alternatieven voor het stellen van waarborgen via uw bankier.

Wij zijn er voor u.