Ambuflex Plus

Wil jij meer halen uit je verloning dmv een ambulante kostenverzekering? Dan is Ambuflex Plus dé oplossing voor jou! Ontdek alles over de basiswaarborg en welke kosten gedekt zijn. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de dekking uit te breiden met optical en dental (brillen, tandzorgen en orthodontie). Maak snel online een simulatie voor jouw concrete gezinssituatie.

Shutterstock 1090441451

Ambuflex Plus is een ambulante kostenverzekering op maat van jouw flexibel verloningspakket. Het is speciaal ontwikkeld voor cliënten met een hospitalisatieverzekering bij Vanbreda die een flexibel verloningspakket aanbieden aan hun werknemers.

Met Ambuflex Plus kan je jaarlijks kiezen om volgens jouw persoonlijke behoeften (een deel van) jouw flexibel verloningsbudget te besteden aan een ambulante kostenverzekering voor jou en jouw gezinsleden. De aansluiting gebeurt zonder medische formaliteiten en zonder wachttijden.

Ambuflex Plus biedt een betaalbare basisdekking voor jouw ganse gezin, zowel voor algemene ambulante zorgen als voor tandzorgen en brillen. Onder ‘ambulante zorgen’ verstaan we alle medische zorgen die jij krijgt buiten een ziekenhuisopname. Denk maar aan een bezoek aan de huisarts of de specialist, een scan of echo, een behandeling bij de kinesist, …

De basisdekking 'Ambulante Zorgen' biedt terugbetaling aan 100% voor prestaties erkend door het RIZIV en waarvoor jij een wettelijke tussenkomst ontvangt. Hieronder vallen erelonen van geneesheren, medische en paramedische prestaties zoals medische beeldvorming, labo-onderzoeken, verpleegkundige zorgen, kinesitherapie, fysiotherapie, ergotherapie en logopedie.

Je kan jouw basiswaarborg uitbreiden met de extra dekking ‘Optical & Dental’, waarbij jij terugbetaling krijgt voor tandzorgen en -behandelingen bij een tandheelkundige, corrigerende brilglazen en contactlenzen en zelfs tandprothesen en orthodontie. Enkel aansluiten bij de uitbreiding ‘Optical & Dental’ is echter niet mogelijk.

Alle informatie mbt de basiswaarborg en de uitbreiding “Optical & Dental” kan je vinden in de productfiche en de tarieffiche.

Maak hier zelf je simulatie wat de impact van Ambuflex Plus zou zijn in jouw specifieke situatie.

Overtuigd? Maak dan jouw keuze in het flexibel verloningsysteem van jouw werkgever. Die laatste kan hier het onderschrijvingsformulier vinden.

JOSEF13750

Heb je een vraag over je hospitalisatie-verzekering?

Of wens je ons te contacteren over het indienen van medische kosten, gewaarborgd inkomen, een ernstige ziekte of andere medische onderwerpen?