Voertuig & vloot

De vlootpolis die jou op weg helpt

Je laat je bedrijf graag op wieltjes lopen, en je transportmiddelen misschien nog liever. Of je nu de personenwagens van je firma beheert of in heel Europa vrachtwagens de baan op stuurt: je beschermt jezelf het beste met een veilig en compleet risicobeheerplan voor je voertuigen. De vlootpolis brengt je ongedeerd van A naar B.

AMWF00198

Eigen Vanbreda-vlootpolis & -poliswording

Praktische administratie door volmachten

Duidelijke schaderapporten

Digitale aangifte- en opvolgingstools voor schade

Advies op maat van je bedrijf

We implementeren digitale processen die je efficiëntie verhogen

Bescherm je rijdend kapitaal

We zijn meer dan ooit onderweg. De auto, trein en bus zijn al lang niet meer de enige vervoersmiddelen die ons naar onze bestemming brengen. We verplaatsen ons nu ook op e-bikes en op praktische deelsteps. Mobiliteit evolueert razendsnel. Je hebt daarom nood aan een verzekering die mee evolueert.

De verzekeringsoplossingen voor alle soorten mobiliteitsvormen zijn er voor jou en je team in het verkeer. Ze beschermen fietsers, maar net zo goed gebruikers van een step, personenwagen, bestelwagen en de vrachtwagen.

We sturen jou en je team veilig de weg op met onze globale aanpak van je mobiliteitssrisico’s. We stellen je vlootpolis zelf op dankzij volmachten bij verschillende verzekeraars - zo heb je meteen alle verzekeringsattesten in handen! 

Bovendien brengen we samen met je verzekeraar je huidige preventiebeleid in kaart en sturen het bij waar nodig. We plaatsen de verschillende oplossingen onder de scherpst mogelijke tarieven en houden alle actieplannen up-to-date. Zo garanderen we een actueel en dynamisch vlootbeleid voor je bedrijf!

Diver­se risico’s verzekerd

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA-dek­king)

De klassieke en verplichte basispolis voor auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. Bij een ongeval dekt de polis de schade aan derden wanneer de chauffeur (of passagier) aansprakelijk is. Kom ook met ons praten over alternatieve aansprakelijkheidspolissen om je voertuig en vloot optimaal te beschermen.

Omni­um­ver­ze­ke­rin­gen

Een omnium is er voor schade door een ongeval aan je eigen voertuig. Ga voor een globale aanpak met de combinatie cascoverzekering en een omnium voor werkmateriaal. Je voertuig en werkmateriaal zijn zo optimaal beschermd. Voor een grote vloot bieden we alternatieve oplossingen aan.

Rechts­bij­stand

Rechtsbijstand is een echte must-have voor je onderneming. Bij juridische geschillen kan je bedrijf zich volledig laten gelden, zonder financiële risico’s. Vul de basiswaarborgen eventueel aan met een uitgebreide dekking voor verschillende rechtsdomeinen.

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat als je een deel van je lading verliest, het beschadigd raakt of het te laat levert? Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering of CMR-verzekering bescherm je je onderneming tegen financiële schade in dergelijke situaties.

Oplos­sin­gen voor nieu­we vervoermiddelen

We gaan op zoek naar verschillende verzekeringsoplossingen voor je rijdend kapitaal, onder andere voor nieuwe vervoermiddelen. Ga bijvoorbeeld voor een fietsverzekering en een verzekering voor autodelen en carpooling.

CTA Image 1

Vei­lig van A naar B? Ga met ons mee!

Bij Vanbreda helpen we je op verschillende manieren op weg. We vereenvoudigen de administratie en creëren zo een vlootpolis op jouw maat die we efficiënt beheren. Onze experts staan je bij met gericht advies en maken duidelijke schaderapporten op.

Gere­la­teer­de inzichten

AMWF00198

Hoe ziet de per­fec­te safe­ty poli­cy eruit?

Pers
21.12.2023

In de hedendaagse bedrijfswereld is mobiliteit een kernbegrip. De behoefte voor werknemers om zich vlot en doeltreffend te verplaatsen, dikwijls met behulp van bedrijfsvoertuigen, is essentieel. Maar met deze noodzaak komt ook verantwoordelijkheid. Collega Erik Blankaerts gaf, samen met drie andere experten, meer tekst en uitleg in het link2fleet magazine over de perfecte safety policy en een aantal belangrijke factoren.

Lees meer
Lees meer over Hoe ziet de perfecte safety policy eruit?
Beeld stephanie deneef voor website

Video­pod­cast — Inter­na­ti­o­na­le mobiliteit

Videopodcast
09.06.2023

Mobiliteit in ons land is in volle ontwikkeling. Er zijn verschillende factoren die impact hebben op hoe we ons met z’n allen verplaatsen. Onder meer de verdichting van onze steden, de switch naar hybride werk, de klimaatverandering, technologische vernieuwingen, … Hoe gaat jouw bedrijf om met alle nieuwe vormen van mobiliteit? En hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers zich zowel voor het werk als privé veilig kunnen verplaatsen? Onze in-house mobiliteitsexperts Stephanie Deneef en Geert De Krem loodsen je in deze aflevering van onze videopodcast ‘Succes Verzekerd’ doorheen de mobiliteitstrends en verzekeringsuitdagingen.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Internationale mobiliteit
Pexels kindel media 9799996

Wel­ke risico’s gaan gepaard met elek­tri­sche wagens?

Pers
20.05.2022

Elektrische wagens houden nieuwe risico's in waarmee bedrijven die hun vloot willen elektrificeren rekening moeten houden, zeggen Erik Blankaerts en Luc Kegeleers, specialisten in respectievelijk auto- en brandverzekeringen bij de verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits in Trends. 

Lees meer
Lees meer over Welke risico’s gaan gepaard met elektrische wagens?

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we jouw onder­ne­ming helpen?

Naam
Consent 
Consent2 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.