Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. “Met de overname van dit deel van hun verzekeringsportefeuille versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda.

Beeld voor website

Driesassur is een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de diamant- en juwelenhandel en biedt daarnaast de klassiekere verzekeringen voor particulieren, kmo’s en grote bedrijven aan. 

Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda:“Met de overname van deze mooie cliëntenportefeuille vergroten we opnieuw ons marktaandeel en versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België. Deze overname kadert binnen onze strategie om duurzaam te groeien, zowel organisch als via gerichte overnames. We blijven op koers om onze groeidoelstelling van 200 miljoen euro tegen 2030 te realiseren. Driesassur is wereldwijd actief vanuit negen kantoren en maakt deel uit van de Franse makelaarsgroep Diot-Siaci; een jarenlange partner van Vanbreda binnen ons internationale netwerk Lockton Global.”

Pascal Joosten, Director Risk & Broker Services bij Vanbreda: “Het Antwerpse kantoor van Driesassur geeft particulieren, kmo’s en grote bedrijven advies bij onder meer hun brand-, aansprakelijkheid- en autoverzekeringen. Voor dit cliënteel, zo’n 1.800 klanten, zullen wij het dagelijkse beheer van hun verzekeringen als makelaar overnemen. Door onze doorgedreven expertise van zowel deze doelgroep als het type verzekeringen zullen we hen optimaal kunnen begeleiden. Net zoals Driesassur, hechten we veel waarde aan sterke, persoonlijke relaties. We stellen daarom alles in het werk voor een vlotte transitie en voor een hoge klanttevredenheid op korte én lange termijn.”

Alain Spruyt, Managing Director bij Driesassur: “We zijn vandaag al een gevestigde waarde in binnen- en buitenland voor het verzekeren van kunst en de diamant- en juwelenhandel. We hebben de ambitie om de komende jaren verder te groeien in deze niches. Om die reden zijn we erg tevreden dat we in Vanbreda een geschikte partner hebben gevonden voor onze klassieke verzekeringsportefeuille. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de belangen van deze gemeenschappelijke cliënten zullen behartigen.”

Isabelle 150x150
Isabelle Hoes
Advisor External Communication

Gere­la­teer­de berichten

20240530 DSI BMC 2024 PHOTO WALL LQ ILLIAS TEIRLINCK 077

Van­b­re­da Risk & Bene­fits sleept Deloitte’s life­ti­me achie­ve­ment award in de wacht

Pers
28.05.2024

Voor het zevende jaar op rij mag Vanbreda Risk & Benefits zich een Best Managed Company noemen. Dit levert de organisatie een Platinum label op; de lifetime achievement award toegekend door Deloitte Private, KU Leuven en Econopolis. CEO Pedro Matthynssens: “We zijn bijzonder blij met deze onderscheiding. Dankzij het intensieve traject van de voorbije jaren hebben we veel vertrouwen om te blijven innoveren en duurzaam te groeien.”

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits sleept Deloitte’s lifetime achievement award in de wacht
JOSF01405

Van­b­re­da hoort tot de kop­lo­pers in duur­zaam­heids­be­oor­de­ling door Eco­Va­dis: Een nut­ti­ge spie­gel en meer dan een een­ma­li­ge oefening”

Bedrijfsnieuws
26.04.2024

EcoVadis heeft de duurzame bedrijfsvoering van Vanbreda Risk & Benefits recent beloond met een zilveren EcoVadis-medaille. Een mooie erkenning door een toonaangevende aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen. Op vlak van duurzaamheid is stilstaan natuurlijk geen optie. Daarom gaat Marc Van kerckhoven, Director HR en Marketing & Communication, in op enkele belangrijke lessen voor zowel Vanbreda als voor de verzekeringssector in zijn geheel.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda hoort tot de koplopers in duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis: “Een nuttige spiegel en meer dan een eenmalige oefening”
Mockup trends

Ver­ze­ke­rings­ma­ke­laar Van­b­re­da ver­sterkt zich in Bel­gië, maar tem­pert ambi­ties voor Nederland

Pers
25.03.2024

Vanbreda Risk & Benefits neemt zijn sectorgenoot Dekerf & Partners uit Ternat over. In Nederland loopt de overnamestrategie moeizamer. Onze CEO Pedro Matthynssens geeft in Trends meer uitleg rond de overnamegolf en de impact van private-equityspelers in de sector.

Lees meer
Lees meer over Verzekeringsmakelaar Vanbreda versterkt zich in België, maar tempert ambities voor Nederland