Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over

Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. “Met de overname van dit deel van hun verzekeringsportefeuille versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda.

Beeld voor website

Driesassur is een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de diamant- en juwelenhandel en biedt daarnaast de klassiekere verzekeringen voor particulieren, kmo’s en grote bedrijven aan. 

Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda:“Met de overname van deze mooie cliëntenportefeuille vergroten we opnieuw ons marktaandeel en versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België. Deze overname kadert binnen onze strategie om duurzaam te groeien, zowel organisch als via gerichte overnames. We blijven op koers om onze groeidoelstelling van 200 miljoen euro tegen 2030 te realiseren. Driesassur is wereldwijd actief vanuit negen kantoren en maakt deel uit van de Franse makelaarsgroep Diot-Siaci; een jarenlange partner van Vanbreda binnen ons internationale netwerk Lockton Global.”

Pascal Joosten, Director Risk & Broker Services bij Vanbreda: “Het Antwerpse kantoor van Driesassur geeft particulieren, kmo’s en grote bedrijven advies bij onder meer hun brand-, aansprakelijkheid- en autoverzekeringen. Voor dit cliënteel, zo’n 1.800 klanten, zullen wij het dagelijkse beheer van hun verzekeringen als makelaar overnemen. Door onze doorgedreven expertise van zowel deze doelgroep als het type verzekeringen zullen we hen optimaal kunnen begeleiden. Net zoals Driesassur, hechten we veel waarde aan sterke, persoonlijke relaties. We stellen daarom alles in het werk voor een vlotte transitie en voor een hoge klanttevredenheid op korte én lange termijn.”

Alain Spruyt, Managing Director bij Driesassur: “We zijn vandaag al een gevestigde waarde in binnen- en buitenland voor het verzekeren van kunst en de diamant- en juwelenhandel. We hebben de ambitie om de komende jaren verder te groeien in deze niches. Om die reden zijn we erg tevreden dat we in Vanbreda een geschikte partner hebben gevonden voor onze klassieke verzekeringsportefeuille. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de belangen van deze gemeenschappelijke cliënten zullen behartigen.”

Isabelle 150x150
Isabelle Hoes
Advisor External Communication

Gere­la­teer­de berichten

Vanbreda Risk Benefits neemt verzekeringskantoor Simplex Employee Benefits over

Van­b­re­da neemt ver­ze­ke­rings­kan­toor Sim­plex Employ­ee Bene­fits Insu­ran­ce over in Hasselt

Bedrijfsnieuws
26.02.2024

Vanbreda Risk & Benefits is bij de start van 2024 meer dan ooit op overnamepad. De verzekeringsmakelaar nam op 5 februari Simplex Employee Benefits Insurance BV in Hasselt over. Simplex is gespecialiseerd in Employee Benefits en actuariële consultancy.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt verzekeringskantoor Simplex Employee Benefits Insurance over in Hasselt
20230511 BMC PORTRETTEN SOCIAL POST ILLIAS TEIRLINCK 054

Van­b­re­da Risk & Bene­fits behaalt label Best Mana­ged Com­pa­ny’ voor zes­de jaar op rij

Pers
12.05.2023

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte opnieuw uitgeroepen tot een Best Managed Company. Dit voor het zesde opeenvolgende jaar. “De hernieuwing van het Gold label is voor ons een fantastisch moment. De inspanningen die we het voorbije jaar leverden om duurzaam te groeien en ons sociaal engagement te versterken worden geprezen. Daarnaast ontvingen we waardevolle inzichten om het op bepaalde vlakken nog beter te doen. Dat houdt ons als bedrijf scherp en vormt mee onze ambities voor de komende jaren”, zegt CEO Pedro Matthynssens.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits behaalt label ‘Best Managed Company’ voor zesde jaar op rij
I Stock 1166905017

Van­b­re­da erkend als Duur­zaam Ondernemer

Bedrijfsnieuws
25.04.2023

Al tientallen jaren investeren we in Corporate Social Responsibility met de pijlers Mens, Milieu en Maatschappij. Om nog meer richting te creëren voor deze inspanningen, stapten we begin 2022 in een traject met Voka om het “Charter Duurzaam Ondernemen” te behalen. Vandaag kunnen we enerzijds trots, en anderzijds bescheiden melden dat Vanbreda erkend is als Duurzaam Ondernemer.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda erkend als Duurzaam Ondernemer
20220803 092329 BW

Van­b­re­da neemt Soe­nen Ver­ze­ke­rin­gen in West-Vlaan­de­ren over

Pers
12.08.2022

Vanbreda Risk & Benefits, de grootste verzekeringsmakelaar van het land, neemt Soenen Verzekeringen in West-Vlaanderen over. Soenen Verzekeringen heeft kantoren in Poperinge, Ieper en Roeselare en vertegenwoordigt een jaaromzet van 2,3 miljoen euro. Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda, en Kenneth Rommens, Afgevaardigd Bestuurder van Soenen Verzekeringen, geven in Trends uitleg over de overname.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt Soenen Verzekeringen in West-Vlaanderen over