Transport & logistiek

Verzekeringen voor een sector in beweging

Of je nu over heel Europa vrachtwagens de baan opstuurt of een vloot autobussen bezit, je wil dat alles op wieltjes loopt. Net daarom vereist het verzekeren van professioneel transport van goederen en personen een totaalaanpak op maat van je onderneming. Kortom, bij Vanbreda zit je mee aan het stuur van je transportverzekering!

UUF004456

Specialisatie

Betrokkenheid

Oplossingsgericht / maatwerk

Prijsgarantie / Benchmarks

Begeleiding op vlak van preventie

Transparantie

Digitaal platform - Vanbreda Connect

Duurzame samenwerking

De contactpersonen bij Vanbreda, zij het nu uw account manager, cliëntbeheerder of schadebeheerder, spreken uw taal. In het verstaan van uw business, uw zorgen, het beheren van uw contracten en het afhandelen van uw schadegevallen beschikken wij over kennis van zaken.

Dankzij onze goede reputatie, hebben wij de voorbije decennia partnerships opgebouwd met nationale en internationale verzekeraars. Onze betrokkenheid bij onze klanten, onze ervaring, onze daadkracht en onze commerciële feeling uiten zich in een sterke onderhandelingspositie.

Een goede relatie en wederzijds vertrouwen tussen zowel de verzekeraar, de makelaar als de klant zijn cruciaal in een duurzame samenwerking. 

Verder denken we steeds proactief mee na over de nieuwe evoluties in de transport- en bussector en gaan we samen met alle betrokken partijen op zoek naar gepaste oplossingen.

Daarnaast blijft voorkomen beter dan genezen, ook bij schadegevallen. Met behulp van gepersonaliseerde rapporten identificeren we de pijnpunten en helpen we je gerichte preventie-acties uit te werken. Kortom, we doen er alles aan zodat jij en je team met een gerust hart de baan op kunnen!

I Stock 1222764950

Onli­ne platform

Tot slot maken we je het graag zo makkelijk mogelijk. VanbredeConnect is ons online platform waarmee we tegemoet komen aan de klant zijn digitale verwachtingen. Via VanbredaConnect volg je je dossier altijd en overal online op

We wisselen hierover graag met u van gedachten en zijn benieuwd naar uw verhaal.

Ga voor trans­port­ver­ze­ke­rin­gen op maat

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA) auto

De polis voor auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en andere voertuigen. Bij een ongeval dekt deze de schade aan derden wanneer de bestuurder aansprakelijk is.

Omni­um­Cas­co-ver­ze­ke­ring

De omniumverzekering voor professionele voertuigen dekt de zaakschade risico’s waarbij je vrachtwagen, bestelwagen of ander aan uw voertuig. betrokken kan zijn. Dait gaat ondergaat over de onder andere over de waarborgen eigen schade, van brand, diefstal, en glasbreuk tot materiële schade ten gevolge van een natuurramp en glasbreuk maar denk hier ook aan de potentiële sleepkosten na een ongeval.

Arbeids­on­ge­val­len

Wie personeel in dienst heeft, is wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten.

Lees meer

CMR-ver­ze­ke­ring

Wat als je een deel van je lading verliest, beschadigt of te laat levert? Met een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering of CMR-verzekering bescherm je jouw onderneming tegen financiële schade in dergelijke situaties.

Bur­ger­lij­ke aan­spra­ke­lijk­heid (BA Onderneming).

Deze polis dekt de schade veroorzaakt aan derden tijdens de uitvoering van uw activiteiten.

Rechts­bij­stand

Ook een rechtsbijstand is een echte must-have voor jouw onderneming. Bij juridische geschillen kan je onderneming zich volledig laten gelden, zonder daarbij financieel ten onder te gaan.

Cyber­ver­ze­ke­ring

Zelfs de strafste software sluit de kans op een cyberincident of cyberaanval niet helemaal uit. Een cyberverzekering voor ondernemingen dekt schade door bijvoorbeeld hacking en biedt gepersonaliseerde bijstand via IT-specialisten, juristen en crisis-consultants.

Lees meer

Brand­ver­ze­ke­ring

Wat als er brand uitbreekt in de loods of het magazijn waar je eigen goederen of die van een klant opgeslagen worden? Met een aangepaste brandverzekering dijk je de schade significant in.

CTA Image 1

Bespreek samen met ons een verzekeringsoplossing!

Bij Vanbreda zit jij mee aan het stuur van uw verzekeringen.

Gere­la­teer­de inzichten

Beeld xavier en jc

Video­pod­cast — Trans­port & logistiek

Videopodcast
17.01.2024

De transport- en logistieke sector is een essentieel onderdeel van de Belgische economie. Hoe kan je jouw chauffeurs met een gerust gemoed de baan op sturen? En ben je je voldoende bewust van de aansprakelijkheid die je als bedrijf aangaat, bijvoorbeeld wanneer je goederen in bewaring neemt? In de nieuwe aflevering van onze videopodcast Succes Verzekerd, zoomen we in op de verzekeringsuitdagingen voor transportbedrijven en logistieke dienstverleners. Verzekeringsexpert Jean-Christophe Demeure vertelt over de bekende en nieuwe risico’s. Ook de switch naar digitalisering en hernieuwbare energie in deze sector komt aan bod.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast - Transport & logistiek
Foto1

Ver­trou­wen als rode draad in de samen­wer­king tus­sen Trans­ports Fran­cis Rosi­è­re en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
04.02.2019

Wanneer we de uitgestrekte landschappen van Luxemburg doorrijden, vergeten we haast dat we naar één van onze grootste transportklanten, gespecialiseerd in bitumen en stookolie, op weg zijn. Na het waarnemen van het adembenemend zicht in het pittoreske Léglise, bellen we aan en worden we hartelijk verwelkomd door Francis Rosière en zijn echtgenote Marie-Ange Flamant.

Lees meer
Lees meer over Vertrouwen als rode draad in de samenwerking tussen Transports Francis Rosière en Vanbreda Risk & Benefits

Ons team staat voor je klaar. Hoe kun­nen we jouw onder­ne­ming helpen?

Naam
Consent 
Consent2 
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.