Ladingdiefstallen bij transportbedrijven in top drie van alle schade-oorzaken

De laatste drie maanden van 2021 waren goed voor 40% van alle ladingdiefstallen. Traditioneel vinden tegen het jaareinde meer diefstallen plaats als de dagen kort en donker zijn. 

Pexels le minh 977213

Nu de consumptiemaatschappij meer dan ooit de weg vindt naar e-commerce groeit ook de afzetmarkt voor onwettig verkregen goederen. Chris De Beckker Executive accountmanager verduidelijkt in Transpo het magazine van Febetra (Federatie Belgische Transporteurs) enkele preventietips en het nut van een correcte risicoanalyse.

"Verzekeringsoplossingen beginnen met een correcte risicoanalyse en de begeleiding van klanten met preventiemaatregelen. Dat laatste is minstens even belangrijk dan de effectieve polis. Alles begint met een veilige werkomgeving en een correcte begeleiding."

Lees het artikel in Transpo hieronder:

Gere­la­teer­de berichten

Vanbreda 20240117 dsc05236 dad7cfb8c35e156357ef68e833c53e8b

Onder­schat de stra­te­gi­sche impact van HR niet

Pers
11.06.2024

Hoe maak je een interne carrièresprong van een commerciële leiderschapsfunctie naar de job van HR-directeur? Collega Marc Van kerckhoven maakte begin dit jaar deze switch en sprak erover in HRmagazine. Hij verduidelijkt ook het belang en de impact van HR op de bedrijfsstrategie bij Vanbreda Risk & Benefits.

Lees meer
Lees meer over Onderschat de strategische impact van HR niet
20240530 DSI BMC 2024 PHOTO WALL LQ ILLIAS TEIRLINCK 077

Van­b­re­da Risk & Bene­fits sleept Deloitte’s life­ti­me achie­ve­ment award in de wacht

Pers
28.05.2024

Voor het zevende jaar op rij mag Vanbreda Risk & Benefits zich een Best Managed Company noemen. Dit levert de organisatie een Platinum label op; de lifetime achievement award toegekend door Deloitte Private, KU Leuven en Econopolis. CEO Pedro Matthynssens: “We zijn bijzonder blij met deze onderscheiding. Dankzij het intensieve traject van de voorbije jaren hebben we veel vertrouwen om te blijven innoveren en duurzaam te groeien.”

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits sleept Deloitte’s lifetime achievement award in de wacht
DIGF13681

De gemoeds­rust van een cyberverzekering

Pers
09.04.2024

Bij Vanbreda Risk & Benefits stellen we vast dat bedrijven steeds vaker een cyberpolis afsluiten door groeiende digitale bedreigingen en de toenemende afhankelijkheid van technologie. Collega's Jonas Mannaerts en Steven Dierckx lichten in Sterck magazine onder meer toe wat een cyberpolis inhoudt en vooral ook waarom werknemers de belangrijkste schakel zijn om cybercriminaliteit tegen te gaan.

Lees meer
Lees meer over De gemoedsrust van een cyberverzekering