Terugblik infodag 2024

Elk jaar organiseren we in de maand maart de infodag. Op deze dag werpt CEO Pedro Matthynssens een terugblik op het afgelopen jaar en geeft hij zijn vooruitzichten mee voor de komende periode. Collega's genieten nadien van een netwerkmoment in een ontspannen sfeer. Ontdek hieronder alvast hoe zij deze dag beleven.

Gere­la­teer­de berichten

Volledig Vanbreda 54 crop landscape

Mario en Lies zijn vol­le­dig zich­zelf bij Van­b­re­da — als kop­pel én als collega’s

Testimonial
29.11.2023

Twintig jaar lang vormen Mario en Lies al een koppel, en sinds een jaar zijn ze ook collega’s bij Vanbreda. In januari 2022 zette Lies de stap - op aanmoediging van Mario. Acht maanden later volgde Mario in haar voetsporen. “Mario had al lang een positief beeld van Vanbreda als werkgever. Mijn goede ervaringen hier waren daar nog eens een bevestiging van,” aldus Lies.

Lees meer
Lees meer over Mario en Lies zijn volledig zichzelf bij Vanbreda - als koppel én als collega’s
Volledig Vanbreda 55 crop landscape

Sofie en Riet zijn vol­le­dig zich­zelf in Claims Management

Testimonial
29.11.2023

Negen jaar geleden solliciteerden Sofie en Riet bij Vanbreda Risk & Benefits. Ze waren toen elk op zoek naar iets anders: Riet zocht collegialiteit, Sofie een nieuwe uitdaging. Vandaag vormen ze samen een sterk duo in Claims Management, begeleiden ze onze nieuwe starters en hebben ze een mooie vriendschap binnen en buiten het werk. Gezocht en gevonden dus.

Lees meer
Lees meer over Sofie en Riet zijn volledig zichzelf in Claims Management