Werken bij Vanbreda

Meegroeien met een bedrijf in beweging

Vanbreda staat voor oplossingen op maat. Niet alleen in onze verzekeringen, maar ook op het vlak van onze jobs. We zijn er namelijk van overtuigd dat het loont om te investeren in onze mensen door hen te ondersteunen in hun welzijn en ontwikkeling. Zo vormen we een warme en open omgeving voor (toekomstige) medewerkers die net zoals wij een duidelijke toekomstvisie voor ogen hebben.

Vanbreda Building Over Ons

Ondernemend

Doelgericht

Klantgedreven

Teamgericht

Degelijk

Vanbreda 4599

Men­se­lijk kapitaal

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Zij zetten het bedrijf op de kaart en verankeren de positie van Vanbreda Risk & Benefits in de markt. 

Sinds 1937 formuleert Vanbreda antwoorden op de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en van ondernemers. Meer dan 750 medewerkers zetten hun grondige kennis en doorgedreven knowhow in om ruim 25.000 klanten te adviseren op het vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. 

Zo groeide het bedrijf uit tot de grootste Belgische verzekeringsmakelaar-risicoconsultant en tot de toonaangevende verzekeringspartner in de Benelux. Blijven groeien, dat is wat we willen doen - samen met jou! We bouwen aan een warme en open bedrijfscultuur waarin je als medewerker je talenten volledig kan ontplooien.

Vanbreda investeert in de mensen die het team versterken. We stillen je kennishonger en wakkeren je enthousiasme aan met diverse opleidingen. Ook een open en constructieve feedbackcultuur vinden we belangrijk.

Bovendien staan duurzaamheid, innovatie en inclusie hoog in het vaandel bij ons. Op basis van onze 3 pijlers, Mens, Milieu en Maatschappij, streven we naar een duurzame toekomst voor mens en planeet. We vinden het belangrijk dat je je - ongeacht je gender, leeftijd, geloof of etniciteit - goed voelt bij ons in het bedrijf en op je plaats zit.

Waar we belang aan hechten

We willen een sterke werkgever zijn waar je graag mee samenwerkt. We stimuleren engagement zodat je de beste versie van jezelf kan worden. Een uitgebreid vormingsaanbod, een stimulerende en familiale werkomgeving en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen niet ontbreken wanneer je bij ons aan de slag gaat.

Samen in balans

We zoeken als team samen naar balans met een duidelijke afbakening tussen werk en privé, een ergonomische en gezonde werkomgeving, diverse sportmogelijkheden en een dosis vitaminen in de vorm van gratis soep en vers fruit. Om je te verbinden met het team organiseren we tal van fijne evenementen, zoals onze inmiddels legendarische verrassingsreceptie!

Groeikansen

Je persoonlijke ontwikkeling helpt ons groeien, elke dag opnieuw. We bouwen samen aan een sterk bedrijf op basis van gedrevenheid, motivatie en betrokkenheid. Met een open feedbackcultuur staan we naast elkaar. Samen evalueren we je verwachtingen en verlangens om je op de juiste plek binnen het bedrijf te plaatsen.

Interesse om door te groeien? Tijdens je loopbaan bij Vanbreda Risk & Benefits helpen we je bij het uitstippelen van je eigen carrièrepad en ondersteunen we je ambities door een op maat gemaakt groeitraject.

Opleiding en begeleiding

We helpen je het beste uit jezelf te halen, een hele loopbaan lang. Daarom investeren we steeds in opleiding en begeleiding om je talenten nog meer in de verf te zetten. Je krijgt als nieuwe collega een op maat gemaakt opleidingsschema zodat je je vak nog beter leert kennen onder de vleugels van onze experts.

In onze Vanbreda Academy kan je tal van interessante opleidingen volgen om je persoonlijke ontwikkeling mee vorm te geven.

Engagement

Investeren in een duurzame toekomst samen met onze mensen, dat vinden we erg belangrijk bij Vanbreda. Onze 3 duurzaamheidspijlers, Mens, Milieu en

Maatschappij, staan dan ook centraal. We vergroenen ons bedrijf waar mogelijk en zetten ons in voor diverse maatschappelijke projecten, acties en organisaties.

Inclusie, diversiteit & gelijkheid

Bij Vanbreda zijn we steeds op zoek naar mensen met talent. Gelijke kansen zijn voor ons dan ook een basisrecht. We bevorderen inclusie, diversiteit en gelijkheid binnen ons bedrijf. We moedigen je aan om jezelf te zijn, wat je gender, geloof, leeftijd, geaardheid of etniciteit ook is.

Innovatie

Het bedrijf groeit met je mee. We zitten nooit stil en blijven innoveren. Als grootste Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant proberen we steeds in te spelen op de nieuwste trends om onze dienstverlening scherp te stellen. We profileren ons als innovatief bedrijf met een duidelijke toekomstvisie.

Correcte verloning

We tonen onze waardering voor je talent met meer dan alleen een schouderklopje. Je kan rekenen op een marktconform salarispakket, een flexibel cafetariaplan, aangevuld met uitgebreide verzekeringen, een abonnement voor het openbaar vervoer of fietsvergoeding, maaltijdcheques en extralegale vakantiedagen. Bovendien geniet je ook van korting op onze verzekeringsproducten.

Onze waarden

Bij Vanbreda zijn we ondernemend, doelgericht, klantgedreven, teamgericht en degelijk. Onze bedrijfswaarden vormen voor ons het fundament van een fijne en duurzame samenwerking.

CTA Image

Heb je talent, ben je en-thou­si­ast en wil je mee­groei­en met ons warm, open en dyna­misch bedrijf?

Aarzel dan niet om onze vacatures te bekijken en met ons te komen praten! We bespreken graag welke opportuniteiten je op het lijf zijn geschreven.