Terug naar het overzicht
10 januari 2020
Testimonial

De heropbouw van Dely's productieomgeving na een ernstig schadegeval

DELY Wafels is gespecialiseerd in de productie van diepgevroren Brusselse wafels. Het bedrijf is opgericht in 2001 en exporteert intussen 90% van haar producten naar Europe, Azië en de Verenigde Staten.

Screen capture VRB testimonials

In 2018 werd haar productieomgeving in Moeskroen getroffen door een verwoestende brand. Het gevolg: acht miljoen euro schade en 30 werknemers werden technisch werkloos.

Vanbreda Risk & Benefits heeft de regie van dit schadegeval in handen genomen zodat de heropbouw van de productieomgeving zo snel mogelijk kon starten. “Dankzij de voorschotten die onze makelaar heeft gefinancierd, konden wij minder dan een jaar na de brand al opnieuw wafels produceren”, zegt Davy Van Poucke, zaakvoerder van DELY Wafels.

Gere­la­teer­de berichten

Videpodcast verzekeren KMO

Video­pod­cast – Ver­ze­ker je KMO

Videopodcast
16.01.2023

In de derde aflevering van onze Succes Verzekerd-podcast verwelkomen we KMO-verzekeringsexpert Jan Van Houtven aan de microfoon. Samen met hem kijken we naar het verzekeringslandschap in België en wat dit betekent voor jouw KMO.

Lees meer
Lees meer over Videopodcast – Verzeker je KMO
Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits
Website foto

De Cor­po­ra­te Loss Pre­ven­ti­on Manu­al: alle brand­pre­ven­tie in één document

Property
27.06.2022

In bedrijven met meerdere vestigingen – die zich dan ook nog eens in verschillende landen kunnen bevinden – is er soms weinig uniformiteit in de aanpak van brandpreventie. Product Manager & Risk Consultant Christophe D’haeyere legt de voordelen uit van onze nieuwe tool: de Corporate Loss Prevention Manual.

Lees meer
Lees meer over De Corporate Loss Prevention Manual: alle brandpreventie in één document
Testimonial telenet

Het part­ner­ship tus­sen Tele­net en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
09.06.2022

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid is tot een prominente speler in de sector. Het bedrijf biedt diverse services aan op vlak van telefonie, internet en tv en streeft daarbij naar een optimale digitale ervaring voor klanten.

Lees meer
Lees meer over Het partnership tussen Telenet en Vanbreda Risk & Benefits