Terug naar het overzicht
15 februari 2022
Testimonial

Efficiëntiewinst door de samenwerking tussen Van Mossel en Vanbreda Risk & Benefits

Van Mossel is een groepering rond het volledige auto gebeuren. Naast leasing voor bedrijven hebben zij ook autodealers, garagebedrijven en carrosserieherstel bedrijven.

Testimonial van mossel

Van Mossel heeft als doel om de klant in het volledige proces te ontlasten. Vanbreda Risk & Benefits en Van Mossel werkten samen een interface uit om alle gegevens inzake fleetbeheer automatisch te laten doorstromen zodat er heel wat manuele workload kwam te vervallen en zo voor beide partijen de efficiëntie enorm steeg.

Gere­la­teer­de berichten

Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits
Testimonial telenet

Het part­ner­ship tus­sen Tele­net en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
09.06.2022

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid is tot een prominente speler in de sector. Het bedrijf biedt diverse services aan op vlak van telefonie, internet en tv en streeft daarbij naar een optimale digitale ervaring voor klanten.

Lees meer
Lees meer over Het partnership tussen Telenet en Vanbreda Risk & Benefits
Pexels kindel media 9799996

Wel­ke risico’s gaan gepaard met elek­tri­sche wagens?

Pers
20.05.2022

Elektrische wagens houden nieuwe risico's in waarmee bedrijven die hun vloot willen elektrificeren rekening moeten houden, zeggen Erik Blankaerts en Luc Kegeleers, specialisten in respectievelijk auto- en brandverzekeringen bij de verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits in Trends. 

Lees meer
Lees meer over Welke risico’s gaan gepaard met elektrische wagens?
Blog whitepaper mobiliteit NL

Bescherm jouw mede­wer­kers tegen mobiliteitsrisico’s

Voertuig & vloot
28.09.2021

Als werkgever zet je maximaal in op de veiligheid van jouw medewerkers, ook in het verkeer. Hoe zorg j ervoor dat jouw medewerkers zich veilig kunnen verplaatsen? Welke verzekeringen helpen je daarbij? Idealiter hou je in het verzekeringsplan van jouw bedrijf rekening met elk vervoersmiddel en zet je daarnaast volop in op sensibilisering van jouw medewerkers.

Lees meer
Lees meer over Bescherm jouw medewerkers tegen mobiliteitsrisico’s