Vanbreda Risk & Benefits ontvangt ‘Gold label’ Best Managed Company

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot een Best Managed Company. Hiermee ontvangt de Antwerpse verzekeringsmakelaar en risicoconsultant het zogenaamde ‘Gold label’. “Dit is een fantastische erkenning voor ons management en al onze medewerkers én een aanmoediging om vol vertrouwen op ons ingeslagen pad verder te gaan”, zegt CEO Pedro Matthynssens.

20210510 Best Managed Company Award

Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven gaan sinds 2018 elk jaar op zoek naar de ‘Best Managed Companies’ onder de Belgische kmo’s en familiebedrijven. Een onafhankelijke jury screent de deelnemers op vier domeinen: strategie, talent, betrokkenheid en financiële performantie. In deze jury zetelden dit jaar Françoise Chombar (CEO Melexis), Rik Vera (Nexxworks), Rik Jacob (voormalig CEO Ardo), Koenraad Debackere (professor aan de KU Leuven), Yves Noël (voormalig Chairman NMC) en econoom Geert Noels (CEO Econopolis).

Diversiteit en inclusie

Vanbreda Risk & Benefits werd door de jury voor het vierde jaar op rij bekroond als een Best Managed Company. Hierdoor ontvangt de Belgische marktleider op het vlak van bedrijfsverzekeringen en employee benefits het zogenaamde ‘Gold label’. Slechts vijf andere Belgische bedrijven ontvingen ook deze hoogste erkenning.

Pedro Matthynssens: “De jury van experten feliciteert onze organisatie met haar sterke financiële prestatie van het afgelopen jaar én met de progressie die we hebben gemaakt op verschillende belangrijke vlakken. Onder meer onze duidelijke groeiambitie en onze heldere strategie om de meest digitale en cliëntengerichte verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in de Benelux te zijn en te blijven, werden door de jury positief beoordeeld. Daarnaast werden ook onze realisaties op het vlak van zorg voor de samenleving, diversiteit en inclusie, datagedreven besluitvorming en innovatie geroemd.”

Interessant leertraject

Deelnemen aan het Best Managed Company-traject is voor Vanbreda Risk & Benefits elk jaar een bijzonder boeiende ‘leerervaring’.

Pedro Matthynssens. “Uit de dialoog die we met de experts van Deloitte zijn aangegaan, hebben we ook dit jaar weer nieuwe zaken ontdekt over onze organisatie. Ook de eindevaluatie en de feedback van de gespecialiseerde jury hebben opnieuw tot inspirerende inzichten geleid. Hiermee gaan we nu constructief verder aan de slag, zodat we als organisatie kunnen blijven groeien. In economisch uitdagende tijden als deze is dit bijzonder belangrijk.”

Isabelle 150x150
Isabelle Hoes
Advisor External Communication

Gere­la­teer­de berichten

20230511 BMC PORTRETTEN SOCIAL POST ILLIAS TEIRLINCK 054

Van­b­re­da Risk & Bene­fits behaalt label Best Mana­ged Com­pa­ny’ voor zes­de jaar op rij

Pers
12.05.2023

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte opnieuw uitgeroepen tot een Best Managed Company. Dit voor het zesde opeenvolgende jaar. “De hernieuwing van het Gold label is voor ons een fantastisch moment. De inspanningen die we het voorbije jaar leverden om duurzaam te groeien en ons sociaal engagement te versterken worden geprezen. Daarnaast ontvingen we waardevolle inzichten om het op bepaalde vlakken nog beter te doen. Dat houdt ons als bedrijf scherp en vormt mee onze ambities voor de komende jaren”, zegt CEO Pedro Matthynssens.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits behaalt label ‘Best Managed Company’ voor zesde jaar op rij
I Stock 1166905017

Van­b­re­da erkend als Duur­zaam Ondernemer

Bedrijfsnieuws
25.04.2023

Al tientallen jaren investeren we in Corporate Social Responsibility met de pijlers Mens, Milieu en Maatschappij. Om nog meer richting te creëren voor deze inspanningen, stapten we begin 2022 in een traject met Voka om het “Charter Duurzaam Ondernemen” te behalen. Vandaag kunnen we enerzijds trots, en anderzijds bescheiden melden dat Vanbreda erkend is als Duurzaam Ondernemer.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda erkend als Duurzaam Ondernemer
Beeld voor website

Van­b­re­da neemt gedeel­te ver­ze­ke­rings­por­te­feuil­le van Drie­sas­sur in Ant­wer­pen over

Bedrijfsnieuws
07.12.2022

Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. “Met de overname van dit deel van hun verzekeringsportefeuille versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over
20220803 092329 BW

Van­b­re­da neemt Soe­nen Ver­ze­ke­rin­gen in West-Vlaan­de­ren over

Pers
12.08.2022

Vanbreda Risk & Benefits, de grootste verzekeringsmakelaar van het land, neemt Soenen Verzekeringen in West-Vlaanderen over. Soenen Verzekeringen heeft kantoren in Poperinge, Ieper en Roeselare en vertegenwoordigt een jaaromzet van 2,3 miljoen euro. Pedro Matthynssens, CEO van Vanbreda, en Kenneth Rommens, Afgevaardigd Bestuurder van Soenen Verzekeringen, geven in Trends uitleg over de overname.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt Soenen Verzekeringen in West-Vlaanderen over