Vanbreda Risk & Benefits ontvangt opnieuw 'Gold label' Best Managed Company

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot een Best Managed Company. “We zijn enorm trots dat we opnieuw het Gold label krijgen toegekend. Het onderstreept onze constante grote veerkracht, onze heldere visie en ons sociale engagement, jaar na jaar.” zegt CEO Pedro Matthynssens.

VANBREDA RISK BENEFITS DELOITTE BMC LAUREATES ILLIASTEIRLINCK 29
Onze erkenning als Best Managed Company, vijf jaar na elkaar, bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, duurzame groei te realiseren en ons op digitaal vlak verder klaar te stomen voor de wereld van morgen.

Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven gaan sinds 2018 elk jaar op zoek naar de ‘Best Managed Companies’ onder de Belgische kmo’s en familiebedrijven. De onafhankelijke jury erkent het vermogen van de laureaten van dit jaar om zelfs in een crisisperiode succes te boeken en hun marktpositie te versterken.

ESG-programma schakelt een versnelling hoger

Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar streng aan een beproefd globaal kader: een heldere langetermijnstrategie, uitgebreide capaciteiten, een sterk engagement en solide financiële resultaten.

Pedro Matthynssens: “De jury van experten feliciteert onze organisatie met haar uitzonderlijke financiële prestatie van het afgelopen jaar, het aantrekken en behouden van talenten doorheen de hele organisatie, onze heldere strategie en de implementatie ervan in onze verschillende commerciële afdelingen. Daarnaast moedigen ze ons aan om volop te blijven inzetten op diversiteit en inclusie. Ten slotte wordt 2022 voor Vanbreda Risk & Benefits het jaar waarin we een reeks vooropgestelde ambitieuze ESG-doelstellingen willen waarmaken.”

Ambitie om Platinum label te behalen in 2024

Voor de vijfde maal op rij behaalt Vanbreda Risk & Benefits het Best Managed Company-label. Pedro Matthynssens: “Dit is opnieuw een fantastische erkenning niet alleen voor ons management, maar voor al onze medewerkers. En we leggen de lat opnieuw hoog voor de komende jaren: we streven ernaar om in 2024 het Platinum label te behalen dat wordt uitgereikt na de zevende award.”

Isabelle 150x150
Isabelle Hoes
Advisor External Communication

Gere­la­teer­de berichten

20240530 DSI BMC 2024 PHOTO WALL LQ ILLIAS TEIRLINCK 077

Van­b­re­da Risk & Bene­fits sleept Deloitte’s life­ti­me achie­ve­ment award in de wacht

Pers
28.05.2024

Voor het zevende jaar op rij mag Vanbreda Risk & Benefits zich een Best Managed Company noemen. Dit levert de organisatie een Platinum label op; de lifetime achievement award toegekend door Deloitte Private, KU Leuven en Econopolis. CEO Pedro Matthynssens: “We zijn bijzonder blij met deze onderscheiding. Dankzij het intensieve traject van de voorbije jaren hebben we veel vertrouwen om te blijven innoveren en duurzaam te groeien.”

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits sleept Deloitte’s lifetime achievement award in de wacht
JOSF01405

Van­b­re­da hoort tot de kop­lo­pers in duur­zaam­heids­be­oor­de­ling door Eco­Va­dis: Een nut­ti­ge spie­gel en meer dan een een­ma­li­ge oefening”

Bedrijfsnieuws
26.04.2024

EcoVadis heeft de duurzame bedrijfsvoering van Vanbreda Risk & Benefits recent beloond met een zilveren EcoVadis-medaille. Een mooie erkenning door een toonaangevende aanbieder van duurzaamheidsbeoordelingen. Op vlak van duurzaamheid is stilstaan natuurlijk geen optie. Daarom gaat Marc Van kerckhoven, Director HR en Marketing & Communication, in op enkele belangrijke lessen voor zowel Vanbreda als voor de verzekeringssector in zijn geheel.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda hoort tot de koplopers in duurzaamheidsbeoordeling door EcoVadis: “Een nuttige spiegel en meer dan een eenmalige oefening”
Mockup trends

Ver­ze­ke­rings­ma­ke­laar Van­b­re­da ver­sterkt zich in Bel­gië, maar tem­pert ambi­ties voor Nederland

Pers
25.03.2024

Vanbreda Risk & Benefits neemt zijn sectorgenoot Dekerf & Partners uit Ternat over. In Nederland loopt de overnamestrategie moeizamer. Onze CEO Pedro Matthynssens geeft in Trends meer uitleg rond de overnamegolf en de impact van private-equityspelers in de sector.

Lees meer
Lees meer over Verzekeringsmakelaar Vanbreda versterkt zich in België, maar tempert ambities voor Nederland