Vanbreda Risk & Benefits ontvangt opnieuw 'Gold label' Best Managed Company

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot een Best Managed Company. “We zijn enorm trots dat we opnieuw het Gold label krijgen toegekend. Het onderstreept onze constante grote veerkracht, onze heldere visie en ons sociale engagement, jaar na jaar.” zegt CEO Pedro Matthynssens.

VANBREDA RISK BENEFITS DELOITTE BMC LAUREATES ILLIASTEIRLINCK 29
Onze erkenning als Best Managed Company, vijf jaar na elkaar, bewijst dat wij over sterke troeven beschikken om ons door moeilijke tijden te loodsen, duurzame groei te realiseren en ons op digitaal vlak verder klaar te stomen voor de wereld van morgen.

Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven gaan sinds 2018 elk jaar op zoek naar de ‘Best Managed Companies’ onder de Belgische kmo’s en familiebedrijven. De onafhankelijke jury erkent het vermogen van de laureaten van dit jaar om zelfs in een crisisperiode succes te boeken en hun marktpositie te versterken.

ESG-programma schakelt een versnelling hoger

Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar streng aan een beproefd globaal kader: een heldere langetermijnstrategie, uitgebreide capaciteiten, een sterk engagement en solide financiële resultaten.

Pedro Matthynssens: “De jury van experten feliciteert onze organisatie met haar uitzonderlijke financiële prestatie van het afgelopen jaar, het aantrekken en behouden van talenten doorheen de hele organisatie, onze heldere strategie en de implementatie ervan in onze verschillende commerciële afdelingen. Daarnaast moedigen ze ons aan om volop te blijven inzetten op diversiteit en inclusie. Ten slotte wordt 2022 voor Vanbreda Risk & Benefits het jaar waarin we een reeks vooropgestelde ambitieuze ESG-doelstellingen willen waarmaken.”

Ambitie om Platinum label te behalen in 2024

Voor de vijfde maal op rij behaalt Vanbreda Risk & Benefits het Best Managed Company-label. Pedro Matthynssens: “Dit is opnieuw een fantastische erkenning niet alleen voor ons management, maar voor al onze medewerkers. En we leggen de lat opnieuw hoog voor de komende jaren: we streven ernaar om in 2024 het Platinum label te behalen dat wordt uitgereikt na de zevende award.”

Isabelle 150x150
Isabelle Hoes
Advisor External Communication

Gere­la­teer­de berichten

Vanbreda Risk Benefits neemt verzekeringskantoor Simplex Employee Benefits over

Van­b­re­da neemt ver­ze­ke­rings­kan­toor Sim­plex Employ­ee Bene­fits Insu­ran­ce over in Hasselt

Bedrijfsnieuws
26.02.2024

Vanbreda Risk & Benefits is bij de start van 2024 meer dan ooit op overnamepad. De verzekeringsmakelaar nam op 5 februari Simplex Employee Benefits Insurance BV in Hasselt over. Simplex is gespecialiseerd in Employee Benefits en actuariële consultancy.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt verzekeringskantoor Simplex Employee Benefits Insurance over in Hasselt
20230511 BMC PORTRETTEN SOCIAL POST ILLIAS TEIRLINCK 054

Van­b­re­da Risk & Bene­fits behaalt label Best Mana­ged Com­pa­ny’ voor zes­de jaar op rij

Pers
12.05.2023

Vanbreda Risk & Benefits is door Deloitte opnieuw uitgeroepen tot een Best Managed Company. Dit voor het zesde opeenvolgende jaar. “De hernieuwing van het Gold label is voor ons een fantastisch moment. De inspanningen die we het voorbije jaar leverden om duurzaam te groeien en ons sociaal engagement te versterken worden geprezen. Daarnaast ontvingen we waardevolle inzichten om het op bepaalde vlakken nog beter te doen. Dat houdt ons als bedrijf scherp en vormt mee onze ambities voor de komende jaren”, zegt CEO Pedro Matthynssens.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda Risk & Benefits behaalt label ‘Best Managed Company’ voor zesde jaar op rij
I Stock 1166905017

Van­b­re­da erkend als Duur­zaam Ondernemer

Bedrijfsnieuws
25.04.2023

Al tientallen jaren investeren we in Corporate Social Responsibility met de pijlers Mens, Milieu en Maatschappij. Om nog meer richting te creëren voor deze inspanningen, stapten we begin 2022 in een traject met Voka om het “Charter Duurzaam Ondernemen” te behalen. Vandaag kunnen we enerzijds trots, en anderzijds bescheiden melden dat Vanbreda erkend is als Duurzaam Ondernemer.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda erkend als Duurzaam Ondernemer
Beeld voor website

Van­b­re­da neemt gedeel­te ver­ze­ke­rings­por­te­feuil­le van Drie­sas­sur in Ant­wer­pen over

Bedrijfsnieuws
07.12.2022

Vanbreda Risk & Benefits neemt een aanzienlijk deel van de verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over. “Met de overname van dit deel van hun verzekeringsportefeuille versterken we onze positie als grootste verzekeringsmakelaar in België”, zegt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda.

Lees meer
Lees meer over Vanbreda neemt gedeelte verzekeringsportefeuille van Driesassur in Antwerpen over