Terug naar het overzicht
7 maart 2015
Testimonial

Juwelier Van Ruyskensvelde kon de zaak voortzetten dankzij Vanbreda Risk & Benefits

"In de nacht van 18 op 19 september 2011 kregen we inbrekers over de vloer. Onze dochter, die boven de zaak woont, werd gewekt door een hels lawaai. Ze kon alleen maar machteloos toekijken. Bij het zien van de vernielde etalages zakte de moed ons in de schoenen. Duizenden vragen spookten door ons hoofd. Hoe moest het nu verder?

Jewels

We hebben meteen onze contactpersoon bij Vanbreda Risk & Benefits gebeld. Die kwam dezelfde dag nog langs om ons te vertellen wat er allemaal moest gebeuren. Gelukkig konden we via onze verzekering rekenen op een nachtwaker. Die maakte de eerste nachten toch wat draaglijker voor ons gezin. We waren ook erg tevreden over het vlotte verloop van de uitbetaling – zeker met al ons witgoud dat gestolen was en de decembermaand die voor de deur stond.

Zonder verzekering zou het heel moeilijk of zelfs onmogelijk geweest zijn om onze zaak, die al sinds 1893 bestaat, voort te zetten.”

Gere­la­teer­de berichten

Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits
Testimonial telenet

Het part­ner­ship tus­sen Tele­net en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
09.06.2022

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid is tot een prominente speler in de sector. Het bedrijf biedt diverse services aan op vlak van telefonie, internet en tv en streeft daarbij naar een optimale digitale ervaring voor klanten.

Lees meer
Lees meer over Het partnership tussen Telenet en Vanbreda Risk & Benefits