Terug naar het overzicht
9 september 2016
Testimonial

Vanbreda Risk & Benefits creëerde een alomvattend plan op maat van Spar Lichtaart

Als je Lichtaart binnenrijdt, kan je niet naast de Spar kijken. De supermarkt is het levenswerk van Guy en Luc Van de Poel, twee broers die de microbe hebben geërfd van hun moeder. “Ons ma stond op haar 14de al mee te helpen in de kruidenierswinkel van haar moeder”, lacht Guy. “Na 55 jaar staat ze nog altijd met evenveel plezier de rekken te vullen.”

Spar1 web e1473430928115

Dat familiale karakter vond Guy Van de Poel ook terug bij Vanbreda Risk & Benefits. “Onze account manager kent ons verzekeringsdossier door en door”, vertelt de zaakvoerder. “Vragen en problemen worden snel opgelost en de jaarlijkse follow-up zorgt ervoor dat het gehele verzekeringsdossier fris in het geheugen blijft zitten.”

Net als veel andere zaakvoerders van Spar-winkels kon Guy in 2008 intekenen op een verzekeringsplan dat werd uitgewerkt door Vanbreda Risk & Benefits en Retail Partners Colruyt Group, de partner voor alle zelfstandige ondernemers van de Colruyt Group. “We zijn hier meteen op ingegaan omdat dit een alomvattend plan was op maat van onze winkel. Bovendien betekende het een serieuze besparing ten opzichte van andere spelers in de markt.

“Dat Colruyt het verzekeringsplan mag beoordelen en aanpassen op basis van input van alle zelfstandige ondernemers betekent voor ons extra zekerheid en transparantie. Ik probeer elke nieuwe aanpassing kritisch te bekijken en ook dan is ons centrale aanspreekpunt een grote meerwaarde bij eventuele vragen.”

Account manager Guy Claes schoot snel te hulp toen de winkel in februari getroffen werd door een koelschade door ontvriezing. “Door een misverstand was een verkeerde koeltoog uitgeschakeld waardoor er voor 2000 euro charcuterie moest weggegooid worden”, vertelt hij.

“Gevolg? Minder verkoop en medewerkers die extra uren moesten presteren om ’s morgens de vervallen voedingswaren te verwijderen en ’s middags de toog opnieuw aan te vullen.
Op basis van een gedetailleerd bestek en duidelijke foto’s hebben we die schade heel snel kunnen regelen. Op zo’n moment is het belangrijk voor de klant om snel te kunnen schakelen.”

Gere­la­teer­de berichten

Testimonial lantis

Het duur­za­me part­ner­ship tus­sen Lan­tis en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
22.12.2022

Lantis realiseert complexe mobiliteitsprojecten in de Antwerpse regio. Duurzame en functionele verbindingen bouwen voor alle soorten weggebruikers om de stad en regio te doen floreren is hun voornaamste doel. De Oosterweelverbinding is daar het perfecte voorbeeld van.

Lees meer
Lees meer over Het duurzame partnership tussen Lantis en Vanbreda Risk & Benefits
Testimonial telenet

Het part­ner­ship tus­sen Tele­net en Van­b­re­da Risk & Benefits

Testimonial
09.06.2022

Telenet is een telecommunicatiebedrijf dat sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid is tot een prominente speler in de sector. Het bedrijf biedt diverse services aan op vlak van telefonie, internet en tv en streeft daarbij naar een optimale digitale ervaring voor klanten.

Lees meer
Lees meer over Het partnership tussen Telenet en Vanbreda Risk & Benefits